Hva er en tv benk og hvordan kan du velge den beste for ditt hjem

Der noen av oss tilbringer livene våre samlet foran TV-en, sosialiserer og knytter oss til favorittprogrammet vårt, ser andre på TV-er som en nødvendighet for de øyeblikkene når noe vekker interessen deres, eller når det rett og slett ikke er noe annet å gjøre. TV-bruken din er helt opp til deg, men sjansen er stor for at det vil påvirke typen enhet du velger. Hvis TV-en virkelig er rommets midtpunkt, vil du gjøre det så enkelt og avslappende som mulig, med et stykke som passer perfekt inn i øyelinjen din og gjør den nydelige flatskjermen din til helten. Ta gjerne en titt hos ReviewsBird for å se hva andre kunder har kjøpt, og hva slags bord de liker!

Hvis du bruker like mye tid på sofaen til å lese, prate eller spise, i stedet for å se på TV, kan det praktiske se litt annerledes ut – kanskje du er ute etter ekstra plass på hver side for innredning, eller trenger plass til å oppbevare salongbordsbøkene dine. Dette er en designregel som bør tas i betraktning med hver ny del du kjøper: hva er formålet ditt, og hvordan vil det nye kjøpet hjelpe deg med å oppfylle det? Sett det praktiske først, og gå deretter for design – vi lover at det ordner seg til det bedre. Trenger du litt tv benk inspirasjon for ditt interiør, ta en titt på vår artikkel! En Tv benk i eik kan fungere veldig godt, for eksempel!

Bruk TV-en som en guide

Med en god idé om funksjonalitetsbehovene dine i tankene, er det neste du bør vurdere selve TV-en som du kanskje har kjøpt fra Elkjøp? Måten du plasserer og styler en stor TV på vil være helt forskjellig fra en mindre skjerm. TV-er kommer i alle former og størrelser, så du må ha hodet rundt ditt før du kjøper en TV-enhet som for eksempel ikke har nok klaring på baksiden eller ikke er lang nok til å romme TV-ens bredde.

Tenk på størrelsen

Når du vet hvor stor TV-en din er, er det på tide å tenke på størrelsen på selve underholdningsenheten. Dette vil avhenge av noen få faktorer, inkludert hvor mye plass du har på rommet ditt, klaringen som er tilgjengelig for enkelt å navigere i området rundt enheten, og det generelle utseendet og følelsen du går etter.

Sannsynligvis det vanligste størrelsesforholdet mellom TV og underholdningsenhet etterlater en liten mengde overheng på hver side, med alt mellom 10 og 30 centimeter ekstra plass å jobbe med. Du vil også ha minst 10 centimeter foran og bak for enkel bruk av TV-en og selve enheten. Dette gir deg mye plass til å legge til i pyntegjenstander og dekor uten at det ekstra overflatearealet føles overveldende bart. Du finner gode bor til tv, også spisebord eller konsollbord, i nettbutikker som Homeroom eller Bohus, hvor de har flere ulike TV bord. Også vegghengt tv bord, eller til og med tv bord med hjul!

Selvfølgelig er et annet element av størrelse form. Selv om rektangulære enheter er populære og praktiske, er de ikke det eneste alternativet! Hvis du har stor plass og ikke er så bekymret for å trenge gulvplassen for klaring, kan du alltid velge en oval, firkantet eller sirkulær underholdningsenhet. Dette kan se supert elegant ut, men bare husk at det sannsynligvis vil bety litt mer plass mellom TV-en og sofaen.

Arbeid med stilen din

Stil er alltid den mest fornøyelige delen av susing ut å velge et nytt møbel, og TV-enheten, mens en mer utilitaristisk del, er absolutt intet unntak. Det er så mange stiler tilgjengelig nå, så det handler egentlig bare om å vurdere elementene som allerede er i rommet ditt og finne det perfekte stykket for å komplementere dem.

Ta hensyn til oppbevaring

Til slutt går vi tilbake til funksjonalitet med et notat om oppbevaring. Dette er spesielt fremtredende for de i mindre hjem og leiligheter, men det er sannsynlig at de fleste av oss vil forvente å finne en TV-enhet som har god lagringsplass. Enten du prøver å oppbevare gamle DVD-er i en svart tv benk eller bare trenger litt ekstra plass til dagligdagse ting, kan en underholdningsenhet lage et episk oppbevaringsstykke for å lindre noe av rotet i stuen.

Skuffer er flotte hvis du har mange mindre gjenstander som må oppbevares, og hvis du regelmessig samler opp småbiter. I mellomtiden er skap og skap flotte for de større gjenstandene som bare ikke har et hjem. Du har alltid muligheten til å legge til kurver eller oppbevaringsbeholdere for å organisere mindre gjenstander i en TV møbel i skapstil. Til slutt, åpne hyller er flott for de som elsker å melke enhver mulighet til å vise frem dekorgjenstandene. Plasser dine favoritt salongbordbøker, lys, bokser og andre gjenstander for å injisere enheten med din smak.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre