Bohus

Alle anmeldelser

Bohus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Bohus

Det er visse norske selskap og butikker som er mer kjente enn andre. Det er bare sånn det fungerer, enten på grunn av den store suksessen selskapet har hatt, eller på grunn av god markedsføring. Som oftest er det en sunn blanding, hvor Bohus er et veldig godt eksempel på akkurat det. Det er en kjede alle vet om, og som de aller fleste har besøkt. Men er det mer informasjon å få om denne da? Les gjerne vår anmeldelse her og se om du kan finne litt mer ut av Bohus. Litt mer erfaring i alle sammenhenter kan jo ikke skade. Så kanskje blir dette den nye butikken du kjøper dine møbler i? Ta en titt hver i hvert fall, så tar vi det derfra.

Hva du bør vite om Bohus
Som sagt så er dette en norsk butikk, selv om man kanskje skulle tro den var svensk eller dansk. Men det er den faktisk ikke. Den har eksistert i veldig mange år nå, faktisk helt siden 1976, og har helt siden da bare vokst og vokst. Det har jo definitivt hjulpet at norsk kjøpskraft har gått kraftig opp siden oppstarten, men det hjelper jo ikke om produktene de selger er svake. Og det er definitivt ikke tilfellet her, på samme måte som at det også er gode vilkår og fordeler å finne hos Bohus.

Det er en kjede med et veldig godt rykte, og det er de definitivt ikke interesserte i å risikere. Derfor har du 14 dagers angrerett, prisgaranti og muligheten til å få varen levert hjem, og montert på plass. Det kan være veldig nyttig i visse gitte situasjoner, så det er jo noe man bør vurdere i det minste. Så kan du også bli medlem og få enda bedre vilkår på den måten, det er uendelige muligheter!

Hva du kan kjøpe hos Bohus
Det er definitivt møbler som er hovedfokuset hos Bohus, men det er nok noe du visste om allerede. Men da er det snakk om møbler til alle rom i hjemmet, og innredning og interiør i tillegg. Det er en veldig god variasjon, hvor de også har en kategori for belysning. Eller kanskje er du heller ute etter tepper og hagemøbler i stedet? Om det er tilfellet så er Bohus fortsatt butikken for deg, og de har gjort en veldig god jobb med å gjøre det enkelt for deg å finne frem.

Det er enkelt og greit sånn at om du trenger å kjøpe i noen av disse kategoriene, eller andre, så er dette butikken for deg. Det er mye mer tilgjengelig der enn man kanskje først skulle tro, og de selger også produkter de lager selv. Det er også andre merker der, så det er en god variasjon i alt du er interessert i. Prisen er god, spesielt med tanke på den høye kvaliteten, så ta for all del en titt.

Har du handlet hos Bohus? Da forteller du oss mer om det via kontaktskjemaet, nøl ikke!