Bohus Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bohus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lauren Fritsch
Jeg har hatt gleden av å handle hos Bohus, landets største møbel- og interiørkjede. Fra det øyeblikket jeg kom inn i butikken, ble jeg møtt med fantastisk kundeservice. De ansatte var vennlige og h...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Møbelforhandler - Bohus

  Jeg har hatt gleden av å handle hos Bohus, landets største møbel- og interiørkjede. Fra det øyeblikket jeg kom inn i butikken, ble jeg møtt med fantastisk kundeservice. De ansatte var vennlige og hjelpsomme, og ga meg umiddelbart følelsen av at de brydde seg om min opplevelse som kunde. Utvalget er imponerende stort, med et bredt spekter av møbler og interiørartikler som passer til alle smaker og budsjetter. Jeg fant alt jeg trengte til hjemmet mitt på ett sted, noe som gjorde shoppingopplevelsen min veldig enkel og bekvem. Det beste med Bohus var likevel deres gode serviceinnstilling. De hjalp meg å finne akkurat det jeg lette etter, selv om jeg ikke hadde mye kunnskap eller erfaring innenfor møbel- eller interiørdesign. Jeg følte meg ivaretatt fra start til slutt. Totalt sett kan jeg trygt si at dette besøket vil være langt fra mitt siste hos Bohus --jeg kan anbefale både utvalget deres samt den flotte servicen du vil motta fra de ansatte.


Andre så også på