Slik kan du velge det beste skrivebordet for hjemmekontoret ditt

Hvis du er så heldig å ha et dedikert rom til kontoret ditt, har det rommet sannsynligvis vegger som går hele veien fra gulvet til taket og solide dører som lukkes. Det gjør privatliv – og stille – enkelt å komme til. Men når kontoret ditt er i, for eksempel, hjørnet av soverommet ditt, kan du finne det vanskelig å skille arbeid fra hjemmet. Les hos ReviewsBird for å finne et godt bord.

Der kan du finne hva kunder mener om nettbutikker som Lunehjem, Ikea og VidaXL, for eksempel.

Vurder å legge til en personverndeler til hjemmekontoret ditt. Du kan få tradisjonelle skillevegger som sitter på gulvet. Eller du kan henge en gardin fra taket eller på en stang. Gardiner er en lett og generelt rimelig metode for å "lukke døren" til kontoret ditt. Og med en gardin kan du velge noe subtilt som passer inn i resten av innredningen.

Det kan være fristende å bare ta en stol fra spisestuen når du jobber hjemmefra. Men å sitte ved et skrivebord i lange timer uten riktig støtte for ryggen er en rask vei til holdningsproblemer. Ergonomiske kontorstoler gir riktig støtte når du sitter i lange timer. Akkurat som resten av hjemmekontormøblene, er investering i en støttende stol en investering i deg selv.

Skaff deg riktig skrivebord

Å jobbe hjemme betyr å bruke mye tid ved skrivebordet. Så du vil investere i et skrivebord som passer budsjettet, arbeidsflyten og plassen din. Og du vil ha et skrivebord som bidrar til produktiviteten din ved å hjelpe deg med å holde deg komfortabel hele dagen.

Det er klart at å sitte hele dagen og stå hele dagen kan forårsake både smerter og til og med langsiktige helseproblemer. Selv om de kan trenge litt å bli vant til, bør du vurdere å få et stående skrivebord i stedet for et tradisjonelt "fast" skrivebord. Med et ergonomisk høydejusterbart skrivebord kan du sitte når du føler for det og strekke bena når du trenger det ved å bringe skrivebordet til ståhøyde med et trykk på en knapp.

I tillegg til å eliminere smerter, kan stående skrivebord være bedre for deg. La oss innse det. Det moderne livet er ganske stillesittende. Å jobbe ved et skrivebord hele gjør ikke mye for helsen din. Det er noen bevis på at stående skrivebord er bedre for deg. En studie fant at å stå seks timer om dagen i stedet for å sitte ved et skrivebord i samme periode resulterte i et tap på 5,5 kilo kroppsfett i året. Selv om det ikke er det samme som en time på treningsstudioet, kan et stående skrivebord forbedre din langsiktige helse. Pass dog på å ha en god kontorstol!

Gjem det bort

Når du tenker på forsyningene du trenger for eksternt arbeid, ser vi ofte for oss en bærbar datamaskin ... og ikke mye annet. Men, avhengig av jobben din, vil du sannsynligvis ha i det minste noen papirer, penner og andre kontorrekvisita som flyter rundt. Og ja, til og med noen papirfiler å vedlikeholde.

Dedikerte lagringsalternativer er ikke bare bra for resten av husholdningsartikler. De kan også brukes på hjemmekontoret til å lagre filer, papirer, skrivesaker og mer. Det trenger ikke å være store arkivskap eller store skrivebord og skuffer. Et enkelt cubby-system med små søppelkasser kunne fungere. Det samme kan oppbevaringskar i plast hvis du trenger å pakke sammen kontoret på slutten av dagen. Selv om du bare rydder et lite område i en eksisterende hylleenhet og dedikerer det til arbeidsartikler, vil du umiddelbart føle deg mer organisert.

Mange typer av skrivebord

Det er viktig å ha god sans for hva man vil kjøpe. Akkurat som når det gjelder et bord som nattbord eller spisebord, så bør en skrivepult, enten det er et vegghengt skrivebord eller ei, være gjennomtenkt. Du trenger skrivebord med skuff, enten det er et lite skrivebord eller ei vi snakker om her.

En pult som det man hadde på skolen kan også fungere, men det er om du har litt mindre plass enn det som er ideelt. Det er viktig å tenke på interiør som sådan, og hva man kan få ut av det. Et fint skrivebord i eik sammen med en flott bordlampe kan faktisk utgjøre en veldig stor forskjell. Og er mye enklere å få til enn du kanskje tror. Du må også tenke på om du vil ha et skrivebord som er tilpasset for hjørne, eller om det ikke passer.

Generelt er det mye å tenke på, dersom du skal jobbe hjemmefra lenge. Så ha en god plan og utfør den så godt som mulig. Da skal du se at det å jobbe hjemme blir mye bedre og mer komfortabelt enn du ante.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre