Gjør soverommet ditt enda mer komfortabelt med nytt nattbord

Nattbordet eller nattbordet ditt er mer enn bare møblet som sitter ved siden av sengen din. Det er en allsidig følgesvenn som holder gjenstandene som hjelper deg med å sove og de du strekker deg etter først om morgenen. Alt fra telefonen og vekkerklokken til et glass vann, medisiner eller den flotte boken du ikke kunne legge fra deg før du slumret vil bli lagret der. Og ikke glem ladere. Nattbordet er et viktig element i soverommets generelle design. Ta en titt hos ReviewsBird for å finne anmeldelser om noen av de beste nattbordene som finnes!

Det er derfor det er så viktig å velge riktig nattbord. Det beste bordet for deg vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på rommet ditt, mengden lagringsplass du trenger, om du vil ha skuffer eller bare en flat bordplate, måten du har tenkt å bruke nattbordet på og det generelle utseendet. og stilen du går etter på soverommet ditt. Husk at et nattbord er like viktig som et spisebord eller skrivebord er i ditt interiør, så det er viktig å velge riktig. I forhold til hvordan ditt hjem ser ut, og hva slags stil du er ute etter. Nedenfor er fem tips for å velge riktig nattbord for deg og din plass.

Tenk på størrelsen

Den kanskje viktigste faktoren å vurdere når det gjelder å velge nattbord er størrelsen. Dette vil bli bestemt av den totale størrelsen på rommet ditt og høyden på sengen. De beste nattbordene pleier vanligvis å være rundt 76 cm høye, men dette tallet er veldig fleksibelt. Til syvende og sist bør du velge den høyden som gjør det lettest å nå varene du har tenkt å oppbevare der.

Det er veldig viktig å måle både høyden på sengen og den tilgjengelige plassen på soverommet for å bestemme hvor høyt og bredt stativet skal være. Når det kommer til høyden på bordet kontra høyden på sengen din, bør de ha omtrent samme høyde, gi eller ta omtrent 5 cm. Pass også på å måle bredden på plassen i forhold til vinduskarmer eller døråpninger i nærheten for å sikre at stativet passer komfortabelt uten å se tett ut.

Vurder lagring

Mange nattbord har stilige oppbevaringsmuligheter, inkludert skuffer eller cubbies for kurver og bøker. Noen har imidlertid ikke lagringsplass. Å bestemme hva du liker å ha ved sengen og hvor mye plass disse elementene vil ta opp, vil hjelpe deg med å begrense alternativene dine. Velg gjerne et nattbord med minst én skuff. På denne måten blir ikke toppen av stativet overfylt med løse gjenstander og rot. Vi vet at butikker som Lunehjem og Sparnet har mye av slike typer produkter.

For å holde alle gjenstandene dine organisert inne i skuffen, bør du begynne med å bestemme deg for om noen ting vil være bedre lagret andre steder og hvilke gjenstander som må med i det hele tatt. Når du har begrenset alt til det vesentlige, kan det være lurt å kjøpe skufforganisatorer for å holde alt pent og ryddig. Noen ganger er det dog ikke nok oppbevaringsplass. Hvis det er tilfelle, kan du tenke på å bytte ut bordlampen med en gulvlampe eller legge til en flytende hylle over sengen for dekordeler. Dette vil frigjøre toppen av nattbordet for tingene du trenger enkel tilgang til.

Funksjonalitet er nøkkelen

Du vil velge et nattbord som passer best for deg og din plass. Hvis du for eksempel liker å lese i sengen, er et stativ som kan holde både nattlampen og bøkene viktig. Vi må også understreke viktigheten av å ha lett tilgjengelig belysning, enten direkte på bordet, montert på veggen eller på gulvet. En annen måte å gjøre plassen din mer funksjonell på er ved å legge til en oppsamlingskurv eller et fat. Dette vil samle alle de løse gjenstandene du vanligvis kaster på nattbordet ditt tilfeldig.

Tillat mismatching

Hvis du setter et nattbord på hver side av sengen, ikke bekymre deg for at de er identiske. Faktisk trenger de ikke engang å ha samme stil. Den ene kunne se moderne ut mens den andre kunne ha en bohemsk bluss. Det kan være eksempel være nattbord i eik, mens et annet kan være et smalt nattbord! Ideene er mange!

Det er klart, å velge to nattbord med forskjellige stiler skape et eklektisk utseende soverom. Et supert elegant utseende kan til og med inkludere to stativer i forskjellige høyder og former. For å opprettholde et helhetlig design, kan du velge to forskjellige stativer i samme stil, som to gårdshus, men med forskjellige skuffeoppsett eller farger. Det finnes til og med nettbutikker som selger slike i par, selv om de ikke ser like ut! Ta for eksempel en titt på hva vidaXL har å tilby, både med vanlige, svart nattbord, eller til og med vegghengt nattbord!

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre