Skjærgaard Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skjærgaard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Monahan
Jeg har nylig kjøpt en seng fra Skjærgaard og jeg er veldig fornøyd med den. Jeg var litt bekymret for å bestille en seng online, men jeg tok sjansen da 120-dagers prøveperioden hørtes så bra ut. O...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse med Skjærgaards luksussenger

  Jeg har nylig kjøpt en seng fra Skjærgaard og jeg er veldig fornøyd med den. Jeg var litt bekymret for å bestille en seng online, men jeg tok sjansen da 120-dagers prøveperioden hørtes så bra ut. Og jeg ble ikke skuffet! Sengen kom raskt og var svært enkel å montere sammen. Men det som virkelig imponerte meg var hvor behagelig den er å sove i. Jeg våkner opp hver morgen føler meg uthvilt og opplagt. Det virker som om Skjærgaard virkelig vet hva de driver med når det gjelder senger. De tilbyr et bredt spekter av typer, slik at alle kan finne noe som passer deres personlige preferanser og kroppstype. Jeg vil definitivt anbefale Skjærgaard til venner og familie som leter etter en god natts søvn!


Andre så også på