Sparnet

Alle anmeldelser

Sparnet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Sparnet

Er du på jakt etter en nettbutikk som kan fører produkter både for hjem, fritid og innen klær? I dag kan det være vanskelig å navigere seg frem til de beste nettbutikkene da utvalget fortsetter å vokse hver eneste dag. Her på denne siden ønsker vi å hjelpe deg med å finne frem til de aller beste alternativene. Sparnet er en nettbutikk som fører et sortiment basert på disse kategoriene og her deler vi erfaringer og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Sparnet for at du enkelt skal kunne finne ut om dette er en trygg forhandler og en butikk som passer for deg!

Om Sparnet
Sparnet er et selskap som har som mål å kunne tilby deg smarte produkter for hjemmet og hverdagen. Selskapet styres av firmaet Stores For You AB, et firma som påstår å bygge og utvikle rasktvoksende nettbutikker. Stores For You har sitt Nordiske hovedkontor i Stockholm, Sverige. I følge selskapet selv mener Sparnet at de er en av Nordens største aktører innen sitt segment, og sier at de behandler mellom 600-1000 bestillinger hver eneste dag. 

Produkter og tjenester av Sparnet
Sparnet fokuserer på smarte og multifunskjonelle produkter til deg, hjemmet og hverdagen. Nettbutikkene er delt inn i 5 hovedkategorier som er mote, sport & fritid, hjemmet, helse og teknikk. Under mote finner du klesartikler som badedrakter, topper, leggings, sokker og BH'er for kvinner. Under sport & fritid fører de blant annet varer som lommelykt, kjølebag og ryggsekk. For hjemmet har de produkter som vifter og belysning, under helse selger de ansiktsmasker, febertermometre mm. og under teknikk finner du en rekke produkter som hodetelefoner, vekkerklokker, massasjeputer og robotstøvsugere. Når du handler fra Sparnet tilbyr de gratis frakt i hele Norge, og sier at leveringen vil bli utført 4-10 dager etter bestilling. De har 60 dagers åpent kjøp noe som vil si at du står fritt til å returnere varene innen denne tidsfristen så lenge produktet fremstår som ubrukt og i originalemballasjen. De benytter seg av emballasje fra Climate Partner som skal være både praktisk og klimavennlig. Alle prisene på nettsiden er inkludert MVA avgiften på 25%, og dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestilligen din. Selskapet påstår å ha over 500.000 kunder fordelt over flere land som Storbritannia, Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. 

Komplimenter, klager og tips om Sparnet
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne frem til de tryggeste, beste og mest pålitelige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse dersom du har utført en handel hos Sparnet! Vi vil gjerne høre om din erfaring og opplevelse, si gjerne litt leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Produktet - mottok du riktig produkt (størrelse, farge, modell..)? Servicen - var du i kontakt med deres kundeserviceavdeling? Bestillingsprosessen og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når det skal vurdere om de ønsker å handle hos denne nettbutikken!