Sparnet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sparnet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Demond Ferry
Jeg har nylig kjøpt et par produkter fra Sparnet.no og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med både produktene og kundeservicen. Det var utrolig enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sparnet.no Review

  Jeg har nylig kjøpt et par produkter fra Sparnet.no og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med både produktene og kundeservicen. Det var utrolig enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og bestillingen gikk smertefritt. Jeg satte pris på den gratis frakten som ble tilbudt, noe som gjorde opplevelsen enda bedre. Produktene kom raskt og i god stand. Det er tydelig at Sparnet legger stor vekt på å tilby multifunksjonelle løsninger av høy kvalitet for hjemmet, teknologi og fritid. Jeg føler virkelig at de tar seg tid til å undersøke markedet grundig før de velger ut produkter for sitt sortiment. Kundeservice var også en fryd å samarbeide med når det dukket opp noen spørsmål underveis i bestillingen min. De svarte umiddelbart på mine henvendelser via e-post og telefon, så vel som ved hjelp av den praktiske chat-funksjonen direkte på nettsiden deres. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Sparnet.no til alle som leter etter smarte løsninger eller kul teknologi for hver sesong!


Andre så også på