Lenovo

Alle anmeldelser

Lenovo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lenovo

Er du på jakt etter et pålitelig teknologiselskap som har et sortiment av ulike enheter? Når du skal velge ny PC, nettbrett eller telefon så kan det være utrolig vanskelig å velge hvilket merke du burde velge. Alle de ulike merkene hevder å være spesialister innen ulike felt og hos mange betaler du ekstra bare for merkevaren. Her på ReviewsBird hjelper vi deg med å velge riktig selskap ved å dele informasjon og erfaringer fra tidligere kunder. Dette vil gjøre det enklere for deg å avgjøre om et selskap er trygt og pålitelig. Se for eksempel hva andre sier om selskap som Lenovo her!

Om Lenovo
Lenovo er kjent kinesisk teknologiselskap som har eksistert siden 1984 og som nå er tilgjengelig i en rekke ulike land. Selskapet har sitt hovedkontor i den kinesiske hovedstaden Beijing og har per i dag rundt 57,000 ansatte spredt over mange forskjellige land. I følge Lenovo selv er deres visjon å kunne gi smartere teknologi til alle gjennom å kontinuerlig holde seg oppdatert på nye gjennombrudd i teknologien og bruke dette til å utvikle sine egne produkter. På nettsiden deres hevder de også å være et av de 30 største teknologiselskapene på Hong Kong børsen.

Produkter og tjenester av Lenovo
Lenovo er kanskje mest kjent for sine bærbare PCer, men i dag består sortimentet deres av mye mer enn det. På nettsiden er produktene deres delt inn i hovedkategoriene PCer og nettbrett, telefoner, servere og lagring, smartenheter og tjenester og løsninger. Under PC og nettbrett vil du finne både bærbare og stasjonære PCer, skjermer, gamingoppsett og andre tilbehør og programvarer. En programvare er en fil som forteller en datamaskin hva den skal gjøre enten det er relatert til spill, arbeidsverktøy eller andre tema. Når du handler fra Lenovo kan du forvente en leveringstid på rundt 4-9 virkedager forutsatt at de har varene på lager. Du har også 14 dagers bytterett på alle produktene deres, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere produktene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. For mer informasjon om produktene til Lenovo og eventuelle tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige oppdateringer om dette på e-post. Du kan også samarbeide med selskapet gjennom deres Affiliate program der du kan tjene penger på annonsere produktene deres på dine egne kanaler. Affiliate marketing går ut på at klikk som fører til salg fra din kanal blir registrert slik at du kan motta kompensasjon i form av betaling eller andre fordeler.

Komplimenter, klager og tips om Lenovo
Dersom du har hatt en positiv eller negativ opplevelse med Lenovo vil vi gjerne høre om din erfaring! Vi deler kundeanmeldelser for at du og andre enkelt skal kunne finne frem til de beste og tryggeste selskapene. Legg igjen en anmeldelse der du forteller litt om for eksempel leveringstiden, kundeservicen, kvaliteten eller annet som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra dette selskapet.