Kajakk & Fritid Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kajakk & Fritid

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Daphney Schulist
Jeg var nylig på utkikk etter en kajakk og fant 'Kajakk & Fritid'. Jeg må si at jeg ble imponert over deres utvalg av produkter. De har et bredt spekter av kajakker, el-sykler og SUP-er til lave pr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Kjøpte Kajakk fra Kajakk & Fritid

  Jeg var nylig på utkikk etter en kajakk og fant 'Kajakk & Fritid'. Jeg må si at jeg ble imponert over deres utvalg av produkter. De har et bredt spekter av kajakker, el-sykler og SUP-er til lave priser. Jeg endte opp med å kjøpe en flott kajakk som jeg har hatt glede av flere ganger allerede. Personalet var også veldig hjelpsomme og ga meg all informasjonen jeg trengte for å velge riktig kajakk for mine behov. De hadde kunnskap om alle produktene sine, noe som gjorde beslutningen min mye lettere. Det beste med denne butikken er definitivt den høye kvaliteten på produktene til tross for de lave prisene! Jeg vil absolutt anbefale Kajakk & Fritid til alle som er ute etter gode kjøp innen friluftslivsprodukter.


Andre så også på