iPhonehuset

Alle anmeldelser

iPhonehuset

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Soundstore Xl
Soundstore Xl

Folk har ulike hobbyer og interesser, noen liker hester, mens andre liker lyd. Du ville blitt overrasket over hvor mye penger folk bruker på ...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no

Livet handler om mye forskjellig, det er minnene vi skaper sammen med menneskene vi er glade i, og som vi lever våre liv sammen. Det er derfo...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

iPhonehuset

Er du en trofast Apple-kunde? Leter du etter en nettbutikk hvor du kan finne alt du trenger av tilbehør til dine Apple-enheter? I dag kan du finne alt du trenger av tekniske tilbehør på nett, og iPhonehuset er en nettbutikk med fokus på slike produkter. Men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du utfører et kjøp? Her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra iPhonehuset slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette kan være en butikk for deg. 

Om iPhonehuset
Iphonehuset er en den Norske versjonen av iPhonebutiken.se som ble etablert i Sverige i 2008. Selskapene drives av Kim Johansson og Daniel Andersson via fellesselskapet Skogstrollen AB. Hovedkontoret for Selskapene ligger i Kalmar i Sverige. Selskapets visjon er å være førstevalget for forbrukere som ser etter tilbehør til sine Apple-enheter. De ønsker å tilby det største utvalget, den beste kundeservicen, kvaliteten og de beste prisene innen dette markedssegmentet. 

Produkter og tjenester av iPhonehuset
Hos iPhonehuset finner du et bredt utvalg av tilbehør til blant annet iPhone, iPad, Mac og AirPods. Du kan forvente å finne produkter som skjermbeskyttere, sportsarmbånd, klabler & adaptere, mobildeksler mm. Den har også to andre kjøpskategorier som kalles for hjemmekontor og smarte hjem. Under hjemmekontor finner du produkter som trestativ for Mac, Massasjeputer, hodetelefon holdere og musematter. smarte hjem inkluderer varer som fjernkontroller, bluetooth steketermometer og batterier. Når du handler fra iPhonehuset kan du forvente en leveringstid på cirka en uke, men siden pakken sendes fra utlandet kan denne leveringstiden variere etter hvor lang en eventuell tollklarering tar. Nettbutikken har en fast fraktpris på 59kr dersom den totale ordresummen er under 1000kr. Alle ordrer som har en totalsum på, eller over, 1000kr sendes fraktfritt. iPhonehuset tilbyr også 60 dagers angrerett på varene sine, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Fra iPhonehuset får du automatisk 6 måneder garanti på alle produkt, men merk at noen av deres leverandører tilbyr enda lengre garanti. For å handle hos denne nettbutikken må du være fylt 18 år. Dersom du er under 18 år og ønsker å handle her må du kunne vise til en skriftlig tillatelse fra dine foresatte. Husk å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om iPhonehuset
Har du handlet tilbehør til noen av dine Apple-enheter fra iPhonehuset? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse slik at vi kan hjelpe deg og andre lesere med å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Si gjerne litt om produktet du mottok, leveringstiden, kvaliteten, servicen, brukervennligheten av nettsiden eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.