iPhonehuset Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

iPhonehuset

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Allen
Jeg nylig kjøpte iPhone-deksler og tilbehør fra iPhonehuset, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et bredt utvalg av tilbehør for alle modeller av iPhones og iPads, og jeg fant al...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske produkter hos iPhonehuset!

  Jeg nylig kjøpte iPhone-deksler og tilbehør fra iPhonehuset, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et bredt utvalg av tilbehør for alle modeller av iPhones og iPads, og jeg fant alt jeg trengte uten problemer. Bestillingen var enkel å utføre på deres nettside, og leveringstiden var raskere enn forventet. Jeg ble positivt overrasket over kvaliteten på produktene når de ankom - de var langt bedre enn hva jeg hadde forventet! Alle produktene har blitt brukt daglig i noen uker nå, både dekselet mitt og iPad-tilbehøret, og kvaliteten har fortsatt vært fantastisk. Så langt ser det også ut til at holdbarheten kommer til å være bra. Jeg vil definitivt anbefale iPhonehuset for alle som leter etter høykvalitets iPhone-tilbehør eller bare ønsker et stort utvalg produkter å velge mellom!


Andre så også på