Haglöfs Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Haglöfs

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Davis
Haglöfs er en fantastisk butikk for alle som elsker å være utendørs! Jeg kjøpte nylig en jakke fra Haglöfs og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kvaliteten på produktet. Jakken var veldig varm og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Haglöfs anmeldelse

  Haglöfs er en fantastisk butikk for alle som elsker å være utendørs! Jeg kjøpte nylig en jakke fra Haglöfs og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kvaliteten på produktet. Jakken var veldig varm og vanntett, noe som gjorde den perfekt for de kalde vinterdagene vi har hatt i det siste. Det jeg likte mest med å handle hos Haglöfs var opplevelsen av å jobbe med kunnskapsrike ansatte. De hjalp meg virkelig med å finne den perfekte jakken for mine behov, og ga meg også tips om hva slags annet utstyr jeg trengte når jeg skulle være ute i kulden. En annen ting som imponerte meg var miljøfokuset til Haglöfs, da de tar bærekraftighet på alvor. Det føles alltid godt å støtte bedrifter som tenker langsiktig om planeten vår. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Haglöfs til enhver person som er interessert i utendørsaktiviteter eller bare ønsker seg god kvalitet på klærne sine.


Andre så også på