FotoKnudsen.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

FotoKnudsen.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Aileen
Jeg har nylig kjøpt både fotobøker, fremkallede bilder og en personlig kalender fra FotoKnudsen.no, og jeg kan ærlig si at opplevelsen var utrolig bra. Bestillingsprosessen var veldig enkel å forst...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enestående netthandel!

  Jeg har nylig kjøpt både fotobøker, fremkallede bilder og en personlig kalender fra FotoKnudsen.no, og jeg kan ærlig si at opplevelsen var utrolig bra. Bestillingsprosessen var veldig enkel å forstå, selv for noen som meg som ikke er spesielt teknisk kunnskapsrik. Det jeg satte pris på mest med tjenesten deres, i tillegg til det store utvalget av produkter de tilbyr, var hvor raskt alt ble ferdigstilt og sendt hjem til meg. Jeg hadde mine flotte fotoproduktene mine bare noen få dager etter bestillingen min. Kvaliteten på produktene var også imponerende. Bilder og tekst så fantastisk trykket ut på sidene i boken min, mens lerretsbildet mitt hadde levende farger og klart bilde selv i stort format. Selv koppen med et eget design så helt riktig ut når jeg mottok den! Alt i alt vil jeg definitivt anbefale FotoKnudsen.no til alle som ønsker å lage flotte bildedetaljer eller behandle gode minner på kreative måter. Det er virkelig gått over all forventning!


Andre så også på