Hva er Cyber Monday og hvordan kan man spare penger den dagen? H1

Dette er en personlig preferanse for de fleste, hvis du liker å gå i butikkene og få folk til å dytte deg og kjempe for de beste tilbudene, kan Black Friday være noe for deg! Cyber Monday er for de som ønsker et kupp, men som foretrekker å handle på nettet. Når du handler på nett, må du legge til rette for levering av varene du har bestilt! Og ikke bare det, men generelt har også nettbutikker et større utvalg i sortimentet, så det er enklere å finne frem til det man vil ha.

Når er Cyber Monday?

Cyber Monday er den første mandagen etter Thanksgiving, hvis du ønsker å spare penger når du handler og handler på nett, er dette dagen du bør markere i kalenderen din! Bruk prisene du ser på Black Friday, bruk disse som målestokk for å sikre at du får best mulig avtale!

Så det er viktig at du tar vare på brosjyrer du får til Black Friday, slik at du har et utgangspunkt for hvor mye du kan få av på produktene du trenger.

La oss komme til disse salgene!

Cyber Monday har et navn som på en måte forklarer ganske mye om hva du kan forvente når det gjelder salg. Det er sentrert rundt elektronikk og teknologi til daglig bruk. Det betyr at du kan finne tilbud på Cyber Monday iPhone, i butikker som ComputerSalg og Elkøp Cyber Monday.

Vær for eksempel på utkikk etter spesielle Cyber Monday tilbud på varer som du kanskje ikke har villet ta deg råd til tidligere. Vi vet at Apple Airpods Max og Gaming laptop på Cyber Monday er ofte ute med gode tilbud, og det er noe du absolutt bør dra nytte av.

Populære butikker i Norge med Cyber Monday

Tilbudener veldig mange på både på Black Friday, Black Week og Cyber Monday. Det kan være vanskelig å orientere seg, da «alle» butikker har tilbud.

Komplett tilbyr massevis av sortimentet deres, og det er definitivt en veldig populær butikk for de aller fleste. Elektronikken de selger har etter hvert fått veldig godt rykte. Noe av det er også hjulpet med det at tilbudene deres er gode. Det betyr at du kan få gode priser, samtidig som kvaliteten er veldig høy.

En annen ting du bør avveie er butikken du handler i. Vi vet at nettbutikker som Clas Ohlson og Elkjøp generelt har gode rykter, men hva er det deres kunder sier? Det er noe som bør vektlegges ganske mye, da det er noe som gir deg et nøytralt utgangspunkt. Og da er en side som ReviewsBird midt i blinken da det er akkurat det den hjelper deg med.

Du vil se nøytrale anmeldelser av ekte kunder, noe som kanskje er den beste indikatoren på hvorvidt produktet, og butikken, er god nok eller ei. Skal du for eksempel kjøpe Black Friday LEGO, så vil du gjøre det på en god og pålitelig butikk. Det kan du altså få hjelp med. Det kan ikke minst gi deg gode tips om nettbutikker du bør stole på. Da kan du på en måte foreta handelen din hos dem fremover, også når det ikke er salg som Cyber Monday.

Undersøk varene du vil ha

Det er viktig å undersøke varen først før du skynder deg ut og kjøper noe!

Alle elsker jo et salg og et kupp, men man bør alltid tenke på hvorfor, hvorfor det er på salg, hvorfor har de redusert det! Hvorfor er den ikke utsolgt ennå? Er det noe galt med modellen?

Alle disse tankene dukker kanskje opp i hodet ditt på Cyber Monday-salg, men det kan få deg til å tenke mer på varen, og at du virkelig har lyst på den.

Det får en til å se på tilbudene, og det oppmuntrer en til å sammenligne de forskjellige merkene og de forskjellige modellene for å være sikker på at det en kjøper vil dekke dine behov! Det er ingenting verre enn å kjøpe noe på et salg, og neste uke ser du en bedre modell som gjør mer enn den du kjøpte.

Siste tanker om Cyber Monday

Enhver avtale på et produkt du ikke har råd til eller ikke trenger er ikke verdt pengene. Sett alltid budsjettet først, hvis du har råd til det og du trenger varen, bør du vurdere å kjøpe varen.

Men sørg for at det er riktig modell og riktig før du bruker pengene dine, da det noen ganger er vanskeligere å ta varer tilbake fra et salg.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre