Clas Ohlson

Alle anmeldelser

Clas Ohlson

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Clas Ohlson

Er du ute etter en nettbutikk som selger produkter innen et bredt varesegment? Ønsker du for eksempel å finne en butikk der du kan kjøpe både forbrukerelektronikk, kjøkkenartikler, verktøy og belysning på samme sted? Etterhvert som netthandelen blir større og større får vi også flere nettbutikker. Dette kan gjøre det vanskelig å velge hva som er det beste alternativet for deg. Ved å lese informasjon og kundeanmeldelser om ulike selskap som for eksempel Clas Ohlson er det mye enklere for deg å ta en informert beslutning. Se mer på ReviewsBird.

Om Clas Ohlson
Clas Ohlson er opprinnelig et svensk selskap som startet som et postordrefirma og ble grunnlagt av svensken med samme navn i 1918. I starten solgte firmaet hovedsakelig "gjør-det-selv"-bøker som hadde som formål å hjelpe forbrukere med å utføre ulike hjemmeprosjekter uten å leie inn arbeidere. Clas Ohlson kom først til Norge i 1991 og i dag har de over 90 butikker spredt utover hele landet. I følge nettsidene deres er selskapets visjon å kunne tilby en så fleksibel og inspirerende handleopplevelse som mulig.

Produkter og tjenester av Clas Ohlson
Clas Ohlson er en butikkjede som fører et bredt og variert vareutvalg. Sortimentet deres består av en rekke produktkategorier som blant annet hjem, elektro, fritid og jernvare. Du kan forvente å finne produkter som belysning, høyttrykkspyler, kaffetrakter, kjøkkenredskap og mye mer. På nettsiden til Clas Ohlson kan du også finne en oversikt over alle butikkene i Norge med både adresse og åpningstider. Du kan også sjekke lagerbeholdningen av et produkt i en spesifikk butikk. Når du handler fra denne nettbutikken kan du velge om du ønsker å hente varene dine i en av butikkene deres eller å få dem sendt hjem til din adresse. Dersom du velger hjemlevering kan du forvente en leveringstid på mellom 2-5 dager så lenge de har varen på lager. Fraktprisen varierer etter hvilket leveringsalternativ du velger, men det er alltid gratis å hente varene selv i butikk. Du har automatisk 365 dager angrerett på varer du kjøper fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. I tillegg har du 2 års garanti på produktene deres, men sørg for at du leser nøye gjennom hva denne garantien dekker. For mer inspirasjon eller informasjon om produktene til dette selskapet så kan du også følge dem på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Clas Ohlson
Her på denne nettsiden ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for forbrukere å finne frem til de aller beste og mest pålitelige nettbutikkene. Dette gjør vi ved å dele informasjon og kundeanmeldelser fra mennesker som allerede har benyttet seg av noen av produktene eller tjenestene deres. Har du handlet varer fra Clas Ohlson? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring der du forteller litt om handleopplevelsen din med dette selskapet.