Clas Ohlson Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Clas Ohlson

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Will Kulas
Jeg nylig besøkt Clas Ohlson og jeg må si at opplevelsen var helt utrolig. Produktutvalget er fantastisk med et bredt spekter av produkter for hjemmefiksing både inne og ute. Det som imponerte meg ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fornøyelig handel hos Clas Ohlson!

  Jeg nylig besøkt Clas Ohlson og jeg må si at opplevelsen var helt utrolig. Produktutvalget er fantastisk med et bredt spekter av produkter for hjemmefiksing både inne og ute. Det som imponerte meg mest var den enestående kundeservicen deres, de hadde informert og hjulpet meg på en veldig grundig og profesjonell måte. Det var veldig fint å ha valgmuligheter når det kommer til leveringsalternativer – fra å hente i butikken til fri frakt ved kjøp over et visst beløp. Jeg antar også at 365 dagers returrett gjør shoppingopplevelsen mye mer avslappet fordi du har god tid til å bestemme om produktene passer dine behov eller ikke. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Clas Ohlson for alle som leter etter verktøy eller produkter knyttet til hjemmeoppgradering, reparasjon eller lignende saker. De vet hvordan man kan ta vare på sine kunder, samtidlig som de gir fleksible alternativer for leveranser og gratis returer.


Andre så også på