Caravan Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Caravan

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Feeney
Jeg har nylig handlet på Caravan og var veldig fornøyd med opplevelsen min. Butikken tilbyr et bredt utvalg av campingutstyr, bobilutstyr, båtutstyr og hytteutstyr fra noen av de mest anerkjente me...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk kundeservice og rimelige priser!

  Jeg har nylig handlet på Caravan og var veldig fornøyd med opplevelsen min. Butikken tilbyr et bredt utvalg av campingutstyr, bobilutstyr, båtutstyr og hytteutstyr fra noen av de mest anerkjente merkene i industrien som Thetford, Isabella, Alde og Truma. Det jeg likte spesielt godt med Caravan var den enkle navigasjonen på nettstedet deres. Alt var pent kategorisert etter produkttype som gjorde det veldig enkelt å finne akkurat det jeg lette etter. Videre hadde de også gode beskrivelser under hvert produkt som hjalp meg å forstå hva slags funksjoner eller fordeler produktene faktisk hadde. Kundeservicen hos Caravan er også noe verdt å nevne. Jeg kontaktet dem via chat-funksjonen på nettstedet fordi jeg hadde et par spørsmål om bestillingen min. De svarte raskt og var veldig hjelpsomme når det gjaldt mine bekymringer. Til slutt vil jeg legge til at prisene hos Caravan er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre butikker der ute. Det føles godt å kunne spare penger mens du kjøper høykvalitetsprodukter samtidig.


Andre så også på