Airfryer best i test - dette er hva kundene sier!

Airfryer best i test - dette er hva kundene sier!
Nettbutikker

Airfryere kan sammenlignes med små ovner som luftsteker sprøe vinger, pommes frites, grønnsaker og andre airfryer oppskrifter med lite (eller null!) olje. De kommer i flere forskjellige stiler, inkludert det vi liker å kalle kurv-stil, flott for store mengder matvarer som pommes frites og grønnsaker som drar nytte av risting; ovnsstil, ideell for matlaging av mat på mange hyller og har ofte tilbehør til grillspyd; og brødrister ovn-stil, som kan riste, bake, steke og mer presist luftsteke. På ReviewsBird kan du lese mer om airfryere og annen elektronikk samt nettbutikker som selger dem

De fungerer alle ved å bruke en konsentrert varmekilde, vanligvis plassert på toppen, og en stor vifte for å sirkulere varm luft raskt. Den kraftige kombinasjonen steker mat raskt med en fin "stekt" finish som din tradisjonelle ovn ikke kan konkurrere med. De er også gode for oppvarming av rester av mat, som pommes frites og pizza, som er kjent for å bli myke i mikrobølgeovnen.

Vår airfryer luftstekte mat til en sprø tekstur med et fuktig indre og var enkel å bruke med store, lett forståelige betjeningselementer som knapt krevde brukerhåndboken. Dette er de beste airfryerne i 2022 som du kan kjøpe akkurat nå. Clas Ohlson, Kjell & Co og 24hshop.no er kjent for sitt store utvalg av airfryere.

Ninja Air Fryer Max XL

Denne 5,5-liters Ninja Air Fryer Max XL var den beste i vår tradisjonelle airfryertest i kurvstil. Den scoret de høyeste karakterene over hele linjen for brukervennlighet, takket være de intuitive, lettforståelige knappene og den klare og nyttige brukerveiledningen. Under testingen skled airfryerkurven enkelt inn og ut, noe som gjør håndteringen til en lek. Vi er fans av kurvens avtakbare brett og glatte, keramiske interiør, noe som gjør den nonstick. Brettet sitter også tett og sikkert nederst i kurven, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det faller ut når du slår maten ut på en tallerken. Begge kan vaskes i oppvaskmaskin og er enkle å rengjøre, selv om du velger å vaske for hånd.

I tillegg til å være enkel å bruke, scoret Ninja Air Fryer Max XL høyest i ytelse. Det ga sprø og jevnt kokte frosne fritters, hjemmelagde pommes frites og kyllingvinger som var fuktige i midten. Modellen vi testet kommer med en stekehylle for enda raskere og saftigere resultater – og det er en rask måte å lage smeltet ost på. Den har også flere matlagingsalternativer, inkludert Max Crisp og Air Broil (som når 450 °F) og dehydrering (som når et lavt på 105 °F). De forskjellige innstillingene er programmert med unike maksimums- og minimumstemperaturer, slik at du kan velge dem for å oppnå forskjellige matlagingsresultater. En annen unik funksjon er tidtakeren, som teller ned til sekundet. For større kapasitet bør du vurdere Ninja Foodi 6-i-1 2-Basket airfryer. Den fungerer like bra som Air Fryer Max XL med enda mer allsidighet. Det er den jeg personlig vender meg mest til, da jeg for det meste luftsteker små porsjoner mat og de mindre kurvene er lettere å rengjøre og tar mindre plass i oppvaskmaskinen.

Cosori Luft Fryer

Selv om det ikke er den billigste airfryeren på listen vår, er denne Cosori airfryer en stor verdi: den er grei, enkel å bruke, kan mate en hel familie og vil ikke koste deg en formue. Den har en 3,7 liters firkantet kurv, som tilbyr mye matlagingsplass, spesielt sammenlignet med de runde konkurrentene. Kurven er avtakbar og lett, med mange ventiler for optimal luftsirkulasjon. Kontrollpanelet er fullpakket med forhåndsinnstillinger programmert med anbefalte koketemperaturer og -tider, inkludert et forvarmingsalternativ. Cosori airfryer kan også brukes på en manuell innstilling hvis ingen av forhåndsinnstillingene passer perfekt.

I testen vår scoret Cosori høyt for brukervennlighet - og mer enn 5200 femstjerners anmeldere på Amazon er enige. Den lagde også gode friske pommes frites og vinger. Frosne pommes frites krevde nesten 10 minutter mindre enn produsentens instruksjoner, så hold kontroll på maten du lager. Damp kom ut av airfryeren under tilberedningen, noe som fikk kondens til å utvikle seg på skuffen (det så ikke ut til å påvirke resultatene).

Instant Vortex Plus ClearCook

Airfryere fra Instant, det samme merket som lager Instant Pot, har vært på vår liste over beste airfryere siden vi begynte å teste dem. De vi testet, inkludert denne, er enkle å programmere og høy ytelse. Kyllingvinger ble sprø, gylne og saftige på bare 20 minutter i denne 6-liters ClearCook-modellen og frosne pommes frites var fuktige, men sprø og jevnt tilberedt uten å riste midtveis. Denne airfryeren har en innebygd forvarmingsfunksjon, som tar rundt 3 1/2 minutter å nå 400 °F og signaliserer når den er klar til å lage mat. Den krever ikke at du trykker start på nytt etter at den er forvarmet hvis du vil sette inn maten fra begynnelsen og gå bort. Den varsler deg også halvveis gjennom matlagingen hvis du vil snu eller riste maten, og interiørlyset tennes like før timeren utløper, slik at du enkelt kan se innsiden før (og etter) den er ferdigkokt. (De fleste airfryere i kurv-stil har ikke lys eller gjennomsiktige kurver!)

Det digitale kontrollpanelet er veldig responsivt, og knappen gjør det enkelt å programmere temperatur og tid raskt. Den har seks innstillinger som er forhåndsinnstilt med anbefalte (men justerbare) koketemperaturer og -tider, inkludert Air Fry, Bake, Roast, Reheat, Broil og Dehydrate. Den firkantede kurven maksimerer kokeplassen, er enkel å skyte ut og manøvrere, og passer komfortabelt i oppvaskmaskinen. Den har en avtakbar skuff, i motsetning til en separat kurv som sitter inne i en skuff, som vi foretrekker for enklere rengjøring - færre store deler å vaske!

Cuisinart Konvektion Brødrister Ovn Airfryer

Cuisinart var et av de første merkene som introduserte en airfryer med brødrister som lar deg riste, bake, bake med varmluft og luftsteke. Vi testet den digitale versjonen avbildet, som ikke bare lagde den sprøeste luftstekte maten på kortest tid, men også noe av den mest solide fargede toasten i vår brødristerovnstest. Den rektangulære 15,5 x 16 tommers luftstekingsristen gir en stor kokeflate og sitter på toppen av et drypp / smulebrett for enkel rengjøring. Siden lanseringen av brødristerens luftkoker introduserte Cuisinart også en mindre, ikke-digital versjon med samme funksjoner og kvalitetsytelse, samt en modell av samme størrelse med en grillpanne, som vi er ivrige etter å teste.

Philips Compact Airfryer

Vår airfryer best i testkarakteristikken til Philips Premium Air Fryer er den kompakte formen, som fortsatt tilbereder nok mat til to porsjoner. Med 2,5 liter er det den minste av Philips airfryere, som også kommer i XL- og XXL-størrelser. Det er også den eneste airfryeren vi har testet med sprutelokk. I testen vår bidro lokket til å lage sprø frosne pommes frites som var fuktige på innsiden og jevnt gylden. Det er også mulighet for tilberedning av fet mat, for eksempel pølser, som vanligvis ikke anbefales i en airfryer fordi de kan forårsake røyk. I tillegg til lokket er Philips veldig enkel å betjene med et brukervennlig kontrollpanel og fire forhåndsinnstilte innstillinger. Kurvhåndtaket fjernes for enkel rengjøring.

Mer Nettbutikker