Dette er de beste oppskriftene å prøve i en airfryer

Har du nettopp fått deg en airfryer? Kan det for eksempel være en Philips airfryer og nå leter du etter supergode airfryer oppskrifter? Alt fra kylling til svinekjøtt i airfryer, fisk i airfryer, deilige oppskrifter, grønnsaker og til og med desserter, kan du gjøre alt i denne magiske maskinen. På ReviewsBird kan du lese mer om airfryer best i test og bestille på nett.

Air Fryer oppskrifter for nybegynnere

Det er ganske mange fordeler med en airfryer, men hva kan lages med de?

Enten du har en Cosori, AirWave eller Ninja foodi airfryer og luftsteker på benken, spiller det ingen rolle. De fungerer stort sett på samme måte, hovedforskjellen er vanligvis størrelsen på kurven og hvor mye mat du kan steke på en gang. Større familier bør selvfølgelig velge en større modell, men det kan også være lurt selv for å betjene to personer.

Som en fan av mat og drikke spør du: hva kan du egentlig lage i en airfryer? Det er kanskje enklere å heller spørre hva man ikke kan lage i den. Fra populære pommes frites til allsidige kyllingoppskrifter, fra fisk til kjøtt, fra dessert til snacks. I dag deler vi 5 av de aller beste og enkleste airfryeroppkskriftene der ute. Selvfølgelig kan du lage de fleste, om ikke alle, av disse oppskriftene i en vanlig ovn, men det kommer ikke til å slå airfryer når det gjelder bekvemmelighet. Hvis du leter etter en spesifikk modell, kan du sjekke ut vår favoritt airfryer anmeldelse her. Gjør det, få tak i et av våre beste kjøkkenredskap, og begynn å tilberede måltider med de beste airfryer-oppskriftene vi har funnet.

Air Fryer Crab Rangoon

Noe som du kanskje ikke har prøvd før, men absolutt du kan prøve nå erkrabberangoon stekte wontons fylt med kremost og imitasjonskrabbekjøtt, som også er svært populære på kinesiske takeaway-menyer. De inneholder kun noen få ingredienser som gjør de enkle til å lage hjemme. Med hjelp av en airfryer kan du gjøre det superraskt. Få oppskriften på Upstate Ramblings.

Sprø Air Fryer Ranch Kikærter

De beste sunne airfryeroppskriftene er ikke bare måltider; de kan også være snacks. Og snacks må ikke alltid handle om poteter, potetgull og pommes frites. Disse knasende kikertene er klare i løpet av kun 15 minutter og trenger bare tre enkle ingredienser. Du finner oppskriften på The Two Bite Club.

Air Fryer Southwest Egg Rolls

Vi har alle hatt eller drømt om å prøve en sydvestinspirert eggerull, ikke sant? Denne enkle copycat-versjonen bruker sunne og gode ingredienser og er overraskende lett å lage. Du kan se hele oppskriften på Upstate Ramblings.

Air Fryer Buffalo Blomkålsbiter

Er du vegan, vegereterianer eller kanskje bare lei kylling? Du kan prøve denne vingelignende buffalo blomkålen; sammen med hvitløk og blåmuggost dip. For deg som elsker BBQ, kan du prøve de fantastiske buffalo vingene med BBQ saus. Få oppskriften på Simply Scratch.

Luftstekte vårruller

Noe som er fantastisk enkelt å lage med denne typen maskin er blant annet vårruller. Når du skal lage vårruller i airfryer trenger du ikke på langt nær like mye olje som i en vanlig frityrkoker. Om ikke du ønsker å lage vårruller fra scratch, finnes de ofte i matbutikker blant frysevarer. Deilig snack på fem minutter.

En verden av airfryer oppskrifter

Fra airfryer makaroni og ost til grønnsaker, hovedretter og mer, mulighetene er uendelige. Hvis du bor i varmen, er det flott fordi du ikke trenger å varme opp hele kjøkkenet for å lage middag. Bor du der det snør slik som oss? Du kan fortsatt få grillet sprø mat uten å lage mat ute der det er vått med resultat av fantastisk middag og den etterlengtede sommerfølelsen.

Hvis du ikke har en, er dette den beste airfryeren på markedet. Vi deler også mange Cosori airfryere her.

Leter du bare etter Ninja Foodi airfryer oppskrifter? Ikke noe problem, alle disse vil fungere med denne airfryeren også. Uansett hvilken airfryer du velger, vil du kunne åpne en dør til nye matopplevelser.Du kan kjøpe airfryere på for eksempel Kitchentime til gode priser. Og for de som er på jakt etter annen lettvint mat kan dere også ta en titt på Foodora og Adams matkasse.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre