Dette er de beste oppskriftene å prøve i en airfryer

Dette er de beste oppskriftene å prøve i en airfryer
Nettbutikker

Har du nettopp fått en airfryer fra f.eks. Philips airfryer og nå leter du etter supergode airfryer oppskrifter? Fra kylling til svinekjøtt i airfryer, fisk i airfryer, svinekjøtt oppskrifter, grønnsaker og til og med desserter, kan du gjøre alt i denne magiske pannen. På ReviewsBird kan du lese mer om airfryer best i test og bestille på nett.

Air Fryer oppskrifter for nybegynnere

Airfryer-fordelene er så mange at jeg ikke kan nevne dem alle. Du vil også snart se hva dette dreier seg om.

Enten du har en Cosori, AirWave eller Ninja foodi airfryer og luftsteker på benken, spiller det ingen rolle. De fungerer stort sett på samme måte, hovedforskjellen er størrelsen på kurven og hvor mye mat du kan steke på en gang. Større familier bør selvfølgelig velge en større, men det kan også være lurt selv for å betjene to personer.

Foodi har for eksempel rund form, mens andre er firkantede. Jeg foretrekker sistnevnte hvis du spør meg, da de fleste matvarer ikke er runde i formen. Jeg mener..... Det enkleste du noen gang kunne startet med, ville være toast i airfryeren.

Så hva kan du lage i en airfryer? Det er nesten bedre å spørre hva man ikke kan lage i den. Fra allsidige kyllingoppskrifter til andre oppskrifter av mat og drikke, deler vi 43 av de aller beste enkle airfryeroppkskriftene der ute. Selvfølgelig kan du lage de fleste, om ikke alle, av disse oppskriftene i en vanlig ovn, men det kommer ikke til å slå airfryer når det gjelder bekvemmelighet. Hvis du leter etter en spesifikk modell, kan du sjekke ut vår favoritt airfryer anmeldelse her. (På ønskelisten?) Gjør det, få tak i et av våre beste kjøkkenredskap, og begynn å tilberede måltider med de beste airfryer-oppskriftene vi har funnet.

Air Fryer Crab Rangoon

Noe du kan prøve er krabberangoon stekte wontons fylt med kremost og imitasjonskrabbekjøtt, som også er populære på kinesiske takeaway-menyer (selv om de er omtrent like autentiske som å bruke en gaffel til stekt ris). De inneholder bare noen få ingredienser som gjør de enkle å lage hjemme, og bruk av airfryer gjør det superraskt. Få oppskriften på Upstate Ramblings.

Sprø Air Fryer Ranch Kikærter

De beste sunne airfryeroppskriftene er ikke bare måltider; de kan også være snacks. Disse knasende kikertene koker opp på 15 minutter og bruker bare tre ingredienser. Pluss, ranch! Få oppskriften på The Two Bite Club.

Air Fryer Southwest Egg Rolls

Vi har alle hatt en sydvestinspirert eggerull i vår tid – og har nok følt konsekvensene senere. Denne copycat-versjonen bruker sunne ingredienser og er overraskende lett å piske opp. Få oppskriften på Upstate Ramblings.

Air Fryer Buffalo Blomkålsbiter

Prøv denne vingelignende buffalo blomkålen; sammen med hvitløk og blåmuggost dip. Få oppskriften på Simply Scratch.

Luftstekte vårruller

Noe som er fantastisk enkelt å lage med denne typen maskin er blant annet vårruller. Når du skal lage vårruller i airfryer trenger du ikke på langt nær like mye olje som i en vanlig frityrkoker..

Airfryer oppskrifter

Fra airfryer makaroni og ost (ja det går fint) til grønnsaker, hovedretter og mer, mulighetene er uendelige. Hvis du bor i varmen, er det flott fordi du ikke trenger å varme opp hele kjøkkenet for å lage middag. Bor du der det snør slik som oss? Du kan fortsatt få grillet sprø mat uten å lage mat ute der det er vått.

Hvis du ikke har en, er dette den beste airfryeren på markedet. Vi deler også mange Cosori airfryere her.

Leter du bare etter Ninja Foodi airfryer oppskrifter? Ikke noe problem, alle disse vil fungere med denne airfryeren også. Vi er ikke partiske mot merkevaren. Jeg har noen av dem selv og roterer ofte mellom dem.

Hvis du også elsker airfryeroppskrifter er her noen gode å begynne med:

DETTE er vår favoritt Airfryer!

Du kan finne flere Airfryeroppskrifter her, vi har også Ninja Foodi oppskrifter; bokmerk dem alle!

Dette er den beste kokeboken for airfryere. Det er viktig å vite og huske hvordan du forvarmer airfryer for best resultat.

Finn en utskrivbar airfryerplan for kjøleskapet ditt.

De har temperaturinstillinger og tider for å lage de beste frosne matvarene for airfryer også. Du kan kjøpe airfryere på for eksempel Kitchentime til gode priser. Dersom du er på jakt etter annen lettvint mat kan du også ta en titt på Foodora og Adams matkasse.

Mer Nettbutikker