Anmeldelse av Philips airfryer

Vi valgte å fortelle deg mer om best i test aifryeren - Philips Airfryer XXL. Om du ønsker å tilbrede mat uten bruk av panner og olje og få et sunnere og god resultat har du kommet til rett sted. Denne kjøkkenmesteren i jumbostørrelse er faktisk vår nåværende # 1 valg som den beste airfryeren og også innehaver av 2020 T3 Award for kategorien.

Når en hører en diskusjon om Philips Airfryer XXL, hører man ofte om chips og fries, men det er langt fra det ene som maskinen klarer å lage. Ja, poteter er oftest en ingrediens som er en sikker vinner for enhver airfryer, men denne maskinen er meget god til å lage andre retter også. For det som vil utforske den store matverden, kommer Philips Airfryer XXL med en egen oppskriftsbok, som inspirerer til å prøve ulike retter samt viser seg i sin fulle makt.

Det kan fort bli overveldende å ha kontroll på hva det korrekte modellnummeret er for Philips sine produkter på verdensbasis, men her snakker vi om HD9650/99. Det fulle navnet på modellen er nemlig Philips HD9650/99 Viva Collection Airfryer XXL. Her må vi minne på at det finnes også flere andre XXL-modeller, og vi har ingen grunn til å tro at de ikke også er gode. I Amerika ser den nærmeste matchen ut til å være Philips HD9630/96 Airfryer XXL oppskrifter.

Phillips Airfryer XXL: hva er det?

Philips Airfryer XXL er, som navnet antyder, en av de større modellene du kan kjøpe for luftsteking. Dette kan være spesielt interessant for familier da kurven kan håndtere 1,4 kg mat om gangen, omtrent blir det nok for seks personer. Med andre ord, dette er en flott maskin hvis du har mer enn en eller to munner å mate, eller du kanskje bare elsker mat, ingenting galt med det.

Airfryeren fungerer ved hjelp av Philips TurboStar-teknologi, hva bety det? Det er en fuksjon som effektivt sirkulerer varm luft raskt rundt maten. Det vil gi oss de beste resultater av jevn varme for hver bit. Du kan velge å ta lengre tid for tilberedning ved lave temperaturer, eller øke tempraturen for kortere tid.

Basert på alt dette, kan Philips Airfryer XXL så og si nesten lage hva som helst. Du får 5 forhåndsinnstilte tilberedningsmoduser som inkluderer luftsteking, grill, steking eller baking. Kontrollpanelet kommer med brukervennlig sett med symboler med kjøtt og fisk, pluss en frossen pommes frites. Disse er ment grunnleggende forhåndsinnstillingene,men om du foretrekker å stille inn maskinen manuelt, får du også mulighet for det. Vi liker også hold-varm funksjonen som kan være svært praktisk dersom man har behov for å spise på forskjellige tidspunkt.

Er den verdt det?

En Phillips Airfryer er vanligvis ikke et billig kjøp, med det føles som en investering. Vi mener den er verdt hver krone, da den ligger i den beste enden av airfryerproduktspekteret. Til å begynne med vil du legge merke til det utmerkede utseende av denne maskinen. Og ikke minst dens størrelse og kapasitet, siden Airfryer XXL er designet for å håndtere store mengder av mat. Vi er svært fornøyde med størrelsen, da kurven kan håndtere en hel kylling, noe som ikke enhver modell der ute kan gjøre.

Imidlertid ser kokekurven ut til at den kan være tilbøyelig til å fange smuss, oljer og matrester takket være den litt spesielle konstruksjonen. Den er også non-stick, og gitteret kan lett skilles fra rammen for enklere rengjøring. Den kan også gli ganske langt ut, så det er lurt å være sikker på at den står på en solid flat overflate for å unngå at den tipper fremover, maten faller ut og du har fare for å brenne deg. I tillegg kan delene vaskes trygt i en oppvaskmaskin utenom hoveddelen som må kun tørkes av.

Philips Airfryer XXL passer best for de som leter etter en sjenerøs airfryer på nettet som kan håndtere større matvarer, for eksempel hele kyllinger, kjøttstykker og så videre. Vi er svært fornøyde med utformingen av kontrollpanelen, som har en god digital oversikt og avlesning av funksjonelle menyalternativer.

Noen airfryere kan være bråkete og vi er ganske imponerte over hvor stille Philips Airfryer XXL faktisk er. Men om vi skal pirke på noe, så er det hvor mye plass denne airfryeren vil måtte ta på kjøkkenet. Ikke bare er det den fysiske størrelsen på maskinen, men man må også passe på å gi den nok tom plass på baksiden, da det vil komme mye varm luft ut av den.

Det kreves ikke så altfor mye praksis med denne maskinen for å nå de beste resultatene. Vi testet selvfølgelig pommes frites, og det overrasket oss lite at resultatet var perfekt. Men vi fikk også veldig gode resultater med retter av kjøtt, kylling og fisk.

For å få en fin og sprø laks trengte vi bare å følge litt mer på prosessen og justere varmen ved behov. Det samme gjelder for kyllingfileter, som kom ut saftige uten å være dekket av olje og fett. For deg som er glad i pizza og / eller kaker, er den en enda god grunn til å prøve denne modellen, den er ideell for delikate matretter.

Det er åpenbart at uansett hvilken modell man velger å gå for, er det alltid lurt å følge med på prosessen. Enkelte retter trenger mindre tid og noen trenger mer. Samt enkelte retter, som for eksempel fries, trenger å bli ristet på en gang i blant for best resultat.

Dommen er klar

Vel, vi var så imponerte at vi vil igjen nevne at den store kurven i denne modellen kan romme en hel kylling.

(Bilde kreditt: Philips)

Ja, det er ikke den viktigste fordelen, men vi er svært fornøyd med den. Det finnes selvsagt også mindre og enklere Phillips airfryere tilgjengelig på markedet, samt modeller fra andre merker. Likevel, i og med at generell mangel på plass i airfryere er noe mange ser på som et problem, denne modellen tar bort denne bekymringen. Derfor er det lett å forstå hvorfor vi har valgt Philips Airfryer XXL som vår vinner.

Philips Airfryer XXL airfryer etterlater et varig og veldig positivt inntrykk. Jo mer vi eksperimenterte med den, jo mer fornøyde var vi. Over tiden har vi funnet ut at Philips Airfryer XXL er i stand til å gjøre mye mer og den åpner nye muligheter til å oppleve fantastisk mat hjemme, enkelt og raskt.

Det er en enhet som er verdt å prøve, utforske og mestre, og det tar faktisk ikke lang tid får man lærer å få mest ut av den. På ReviewsdBird kan du lese mer om Philips airfryere og annen elektronikk og finne nettbutikker som selger disse som blant annet Elkjøp, Komplett og NetOnNet.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre