Anmeldelse av Philips airfryer

Anmeldelse av Philips airfryer
Nettbutikker

Som alle best i test airfryere er den flott for å gjøre nettopp det; tilberedning av mat uten bruk av panner med olje, og dermed gjør maten mindre fettete, smakfull og lettere på innsiden. Denne kjøkkenmesteren i jumbostørrelse er faktisk vår nåværende # 1 valg som den beste airfryeren og også innehaver av 2020 T3 Award for kategorien.

Philips Airfryer XXL lager ikke bare chips, selv om det er det første folk ser ut til å snakke om når de diskuterer disse maskinene. Den vil likevel steke en mager tallerken pommes frites, men den er også god til å luftsteke andre retter.

Oppskriftsboken som følger med Philips Airfryer XXL viser sin allsidighet med stor effekt. Dessverre kommer den ikke med en tang for å gjøre det enklere å tilberede maten. - Glem det.

Det er vanskelig å ha kontroll på hva det korrekte modellnummeret er for Philips sine produkter på verdensbasis, men her snakker vi om HD9650/99, med det fulle navnet Philips HD9650/99 Viva Collection Airfryer XXL - det finnes også flere andre XXL-modeller, og vi har ingen grunn til å tro at de ikke også er gode. I Amerika ser den nærmeste matchen ut til å være Philips HD9630/96 Airfryer XXL oppskrifter.

PHILIPS AIRFRYER XXL: HVA ER DET?

Philips Airfryer XXL er, som navnet antyder, en av de større modellene du kan kjøpe for luftsteking, og kurven kan håndtere 1,4 kg mat totalt, nok for omtrent seks personer. Med andre ord, dette er en flott maskin hvis du har mer enn en eller to munner å mate, eller du bare elsker mat.

Apparatet fungerer ved hjelp av Philips TurboStar-teknologi, noe som effektivt betyr at det sirkulerer varm luft raskt rundt maten du vil lage mat for å oppnå jevne resultater, ved hjelp av 2225 watt strøm. Den kan tilberede maten over lengre tid ved å bruke mildere temperaturer fra 40 °C, men den kan også heves opp til 200 °C etter behov.

I denne forbindelse kan Philips Airfryer XXL lage nesten hva som helst og i en serie med 5 forhåndsinnstilte tilberedningsmoduser som inkluderer luftsteking, grilling, steking og baking. Et enkelt sett med ikoner, inkludert fiske- og kjøttsymboler, pluss en frossen pommes frites, viser de grunnleggende forhåndsinnstillingene, mens manuell drift er tilgjengelig hvis du foretrekker det. Vi liker også hold-varm funksjonen som kan være svært praktisk dersom man har behov for å spise på forskjellige tidspunkt.

PHILIPS AIRFRYER XXL: HVA ER DET?

Siden Airfryer XXL er en Philips, føles det som et kvalitetskjøp, og det bør også være, da den ligger i den beste enden av airfryerproduktspekteret. Til å begynne med vil du legge merke til hoveddelen av dette apparatet, som umiddelbart er tydelig i det øyeblikket du trekker det ut av esken. Det er imidlertid en god ting, siden Airfryer XXL er designet for å håndtere rikelig med mat.

Faktisk har den en stor nok matlagingskurv til å imøtekomme en stor hel kylling, noe som gir den en fordel over mange mindre romslige modeller.

Imidlertid ser kokekurven ut til at den kan være tilbøyelig til å fange smuss og matrester over tid på grunn av den litt spesielle konstruksjonen, selv om den er non-stick, og gitteret kan skilles fra rammen for rengjøring. Den glir også ganske langt ut, så du må være sikker på at den står på en solid flat overflate for å unngå at den tipper fremover. I tillegg kan kokedelene vaskes i oppvaskmaskin utenom hoveddelen som må tørkes av.

Philips Airfryer XXL gir perfekt mening hvis du leter etter en sjenerøs airfryer som kan håndtere større matvarer, for eksempel hele kyllinger, kjøttstykker og så videre. Vi elsker utformingen av kontrollene med en oransje farget, veldig klar og god digital avlesning og funksjonelle menyalternativer.

Under drift er Philips Airfryer XXL også ganske stille, men du må sørge for at du har plass til den. Den fysiske størrelsen krever plass, pluss at varmen som kommer ut av enheten på baksiden, må forsvinne et sted.

Med litt trening vil du kunne perfeksjonere mat på tvers av hvilken som helst innstilling. Pommes frites er en av våre favorittester og her kommer Airfryer XXL svært godt ut. Vi fikk også solide resultater med fiske- og kyllingfileter.

Ved å følge nøye med på fremdriften og justere varmekontrollen ved behov, klarte vi å få laksen fin og sprø på utsiden samtidig som den holdt den fuktig på innsiden. Det samme gjelder for kyllingfileter, som forble saftig, men ikke fettete. En ekstra bonus med Philips er at den også er ideell for mer delikate ting som kaker og pizza.

Som med mange airfryere, bør du følge med, da de kan varme maten raskere enn du kanskje forventer. Noe som gjør at du gjerne må være i nærheten når maten tilberedes. Når det kommer til pommes frites er det lurt å holde dem i bevegelse ved å riste på kurven slik at de ikke blir svette.

PHILIPS AIRFRYER XXL: DOM

En stor fordel med denne er den større kurven som kan romme en hel fugl

(Bilde kreditt: Philips)

Det finnes mindre, enklere Philips Airfryere tilgjengelig - og noen gode airfryere laget av andre merker, selvfølgelig - som er bedre hvis du mangler plass, men hvis det er volumet og fleksibiliteten du trenger, er Philips Airfryer XXL det beste kjøpet.

Philips Airfryer XXL airfryer etterlater et varig og veldig positivt inntrykk. Nå som vi har levd med den en stund, har attraktiviteten definitivt vokst. Selvfølgelig steker den fantastiske pommes frites i tillegg til mange varme, sprø kyllingvinger.

Vi har imidlertid funnet ut at Philips Airfryer XXL er i stand til å gjøre mye mer. Vi stekte en hel stek i den, ved hjelp av ulike forhåndsinstillinger som passer til forskjellige ingredienser, inkludert tre (frosne) Yorkshire puddinger.

Vi har også prøvd muffinsblanding i den, og så lenge du holder øye med steketiden, fungerer Philips Airfryer XXL utmerket. Etter å ha fått styr på kontrollene, foretrekker vi nå manuelt modus fremfor mange av de automatiske programmene. Det er en enhet som er verdt å mestre, og det tar virkelig ikke lang tid. På ReviewsdBird kan du lese mer om Philips airfryere og annen elektronikk og finne nettbutikker som selger disse som blant annet Elkjøp, Komplett og NetOnNet.

Mer Nettbutikker