Kjell & Co Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kjell & Co

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alysha O'Connell
Jeg har nylig kjøpt noen tilbehør til hemelektronikken min fra Kjell & Co, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. Nettsiden deres var lett å navigere gjennom og hadde et bredt utvalg av ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Kjeller's fantastiske kundestøtte Title: En ærlig anmeldelse av Kjell & Co

  Jeg har nylig kjøpt noen tilbehør til hemelektronikken min fra Kjell & Co, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. Nettsiden deres var lett å navigere gjennom og hadde et bredt utvalg av produkter å velge mellom. Leveransen kom raskt, men det var også mulighet for å hente pakken i en butikk nær meg innen 15 minutter hvis jeg ville det. Det som virkelig skilte seg ut med Kjell & Co var deres kundestøtte. Jeg kontaktet dem med noen spørsmål om produktene før kjøpet mitt, og de svarte umiddelbart og var ekstremt hjelpsomme. Det ga meg tillit til både selskapet og produktene de solgte. Samlet sett vil jeg anbefale Kjell & Co til alle som leter etter pålitelige, kunnskapsrike leverandører av elektronikk-tilbehør. Takk for at du leverer god kundeopplevelse!


Andre så også på