Kjell & Co

Alle anmeldelser

Kjell & Co

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Kjell & Co

Skulle du ønske du kunne finne alt av hjemmeelektronikk på et og samme sted uten å måtte innom flere butikker? Nå finnes det et stort antall nettbutikker som fokuserer på produkter som dette, men når det kommer til elektronikk og enheter som skal brukes i blant annet hjemmet er det svært viktig at varene er av god kvalitet og er trygge å bruke. Kjell & Co er en nettforhandler som selger alle mulige elektriske enheter, men hvordan vet du om dette er en god og pålitelig forhandler? Her på denne siden har vi gjort det enklere for deg å velge de beste alternativene, her kan du lese erfaringer og anmeldelser fra andre brukere. Les om andres opplevelser med Kjell & Co for å finne ut om dette er butikken for deg!

Om Kjell & Co
Kjell & Co er et Svensk selskap som ble etablert allerede i 1988 av den Marcus Dahnelius sammen med sine to brødre og faren Kjell. Familien flyttet i 1990 til Malmø der de opprettet sin første fysiske butikk samme år, og i 1992 kom selskapet med sin første katalog for postordre. I 2005 ble Håkon Invest, det som vi nå kaller for ICA-gruppen, en del av selskapet noe som førte til ytterligere vekst. Det tok en stund før selskapet utvidet seg over Sveriges landegrenser med i 2015 åpnet de sin aller første butikk i Norge og i dag er de tilstede i alle de største Norske byene. 

Produkter og tjenester av Kjell & Co
Kjell & Co selger et stort utvalg elektroniske enheter og produkter. De fører et bredt sortiment av hjemmeelektronikk som kjøkkenmaskiner, belysning, Alarm & Sikkerhet, Fjernkontroller, Robotstøvsugere og mye mer. I tillegg fører de også produkter som ladekabler til elbil, tilbehør til skrivere og mobiltelefoner og en del kontorrekvisita. I nettbutikken kan du også handle via "Live Shopping" funksjonen som er direkte strømming der du kan stille spørsmål til en kundebehandler underveis. Selskapet tilbyr gratis frakt for ordrer og bestillinger over 499kr og gratis retur av varer som skal byttes eller eventuelle reklamasjoner. Når du bestiller varer fra Kjell & Co kan du velge om du vil at ordren skal leveres hjem til deg, eller om du ønsker å hente de selv i en av butikkene deres. Kjell & Co har i dag flere butikker i blant annet Oslo og Bergen, men også butikk i Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Selskapet tilbyr alle vanlige betalingsmetoder i tillegg til Klarna (delbetaling), og har et trygg e-handel sertifikat. 

Komplimenter, klager og tips om Kjell & Co
Har du noen erfaringer med proukter fra Kjell & Co, eller har du benyttet deg av noen av tjenestene til denne nettforhandleren? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om blant annet; leveringstiden, kvaliteten på produktet, brukervennlighet av nettsiden, og/eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre lesere når de skal vurdere om dette er riktig butikk for dem. Vi ønsker å hjelpe deg og andre brukere med å finne de beste og mest pålitelige nettbutikkene!