Blindeforbundet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Blindeforbundet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marlon DuBuque
Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Norges Blindeforbund. Som en person som sliter med synet, var jeg på utkikk etter en organisasjon som kunne gi meg den støtten og hjelpen jeg trengte for ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv kundeopplevelse hos Norges Blindeforbund

  Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Norges Blindeforbund. Som en person som sliter med synet, var jeg på utkikk etter en organisasjon som kunne gi meg den støtten og hjelpen jeg trengte for å leve et så normalt liv som mulig. Heldigvis fant jeg Norges Blindeforbund. Det første positive inntrykket mitt av denne organisasjonen kom fra de ansatte - alle var veldig imøtekommende og kunnskapsrike om alt relatert til blindhet eller svaksynthet. De ytte utmerket service ved å svare på spørsmålene mine i detalj og demonstrere ulike teknikker for dagliglivets utfordringer. Jeg likte også hvordan de hadde ulike arrangementer og kurs, slik at både blinde og svaksynte kunne lære nye ferdigheter eller oppmuntres til deltakelse i aktiviteter. Her følte jeg meg ivaretatt, motivert og inkludert. Alt i alt vil jeg anbefale Norges Blindeforbund til andre mennesker som sliter med synsproblemer uansett hvilken type utfordring du måtte ha - dette er definitivt verdt å sjekke ut!


Andre så også på