Rentalcars.com

Alle anmeldelser

Rentalcars.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Rentalcars.com

For mange mennesker er det viktig å ha en bil. Å ha en bil kan utgjøre en så viktig del av deres daglige liv at de vil få store problemer når bilen din er ute av drift. Hvordan kommer du deg på jobb? Hvordan kan du ta barna dine til skolen? Og vil du fortsatt kunne komme deg dit du skal? I tilfeller der bilen din er ute av stand æ kan du løse det ved å leie en bil. Men hvilket bilselskap tilbyr deg biler og tjenester av god kvalitet? Et av selskapene som tilbyr leiebiler er Rentalcars.com, men kan du stole på dette selskapet? Har de det som skal til? Hva kan du forvente av bilene deres og av tjenestene de tilbyr? Vil de virkelig hjelpe deg med problemet ditt? Dette er hva kunder som har leid en bil hos Rentalcar.com før du kan fortelle deg om. Les kundeanmeldelsene deres og finn ut hva dette bilutleiefirmaet kan tilby.

Om Rentalcar.com
Rentalcar.com er et selskap som tilbyr leiebiler. De har sitt hovudkontor i Manchester. Selskapet ble grunnlagt i 2004, og het da TravelJigsaw. I 2010 endret de navnet til Rentalcars.com, og de har per nå 8,5 millioner bestillinger hvert år, og kan finnes på mer enn 49 000 lokasjoner fordelt på 163 ulike land. De tilbyr tjenester som kabriolet leiebil, luksusbilutleie, europeisk bilutleie, flyplass leiebil, enveis leiebil og enveis leiebil. De gir også ut en midlertidig bilforsikring slik at du og bilen du kjører er fullt beskyttet i løpet av tiden du leier bilen og kjører i den.

Tjenester fra Rentalcars.com
Du kan enkelt bestille bil via nettsiden deres. Bare fyll inn opplysningene dine i nettskjemaet som de legger ut på nettsiden deres. Og foretrekker du å jobbe på mobiltelefonen, har de også laget en app som du kan laste ned på din Android-smarttelefon eller Apple iPhone. Og hvis du støter på problemer eller har spørsmål, kan du kontakte dem. Du kan ringe dem via telefon, nå dem via et nettskjema eller gå inn i en live chat med en av de ansatte. Og du kan selvfølgelig skrive til dem på postadressen deres i Manchester. Målet til selskapet er å gjøre billeie enklere, og de ønsker at du skal kunne leie biler når du har behov for det. De så et behov for dette på markedet og ønsket å fylle dette hullet, slik at livet ditt kan få mindre motstand.

Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Rentalcar.com
Har du noen gang leid en bil via Rentalcar.com? Vi vil gjerne høre om dine meninger. Ville du vært brukt litt av tiden din på å skrive en anmeldelse av selskapet? Hva synes du om Rentalcar.com? Oppfylte bilen du leide forventningene dine? Fikk den deg frem til hvor du ønsket å være? Hvordan behandlet kundeservice deg når du hadde et spørsmål eller en klage? Gi oss beskjed via en kundeanmeldelse med din erfaring, mening og mer om dette bilutleiefirmaet. Din anmeldelse kan hjelpe andre finne ut om Rentalcar.com er noe for dem. Takk for at du tar deg tid!