PRO ISP

Alle anmeldelser

PRO ISP

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Telia
Telia

Å ha en rask internettforbindelse er viktig for at vi skal kunne leve lettvint i dagens samfunn. Hvordan finner du egentlig den ras...

Logo One.com
One.com

Er du ute etter å starte din egen nettside men er usikker på hvordan du kommer i gang? Det er ikke bare bare å bygge en nettside ...

Logo SF Anytime
SF Anytime

Liker du å se på filmer? I såfall har du nok et ønske om en god strømmeplattform hvor du kan se alt du skulle &osla...

PRO ISP

Er du på jakt etter en nettbutikk hvor du kan kjøpe domene eller webhotell? Eller trenger du hjelp til å flytte nettstedet ditt eller komme i gang med en blogg eller lignende? PRO ISP er et selskap som formidler disse produktene og tjenestene, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler?Her på denne siden deler vi erfaringer og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av produktene og tjenestene til PRO ISP slik at du enkelt kan finne ut om dette er et selskap som passer for deg!

Om PRO ISP
Selskapet ble etablert i 2002 og er i følge de selv i dag en av Norges raskest voksende leverandører av domener, webhotell, VPS (virtuelle servere) og SSL sertifikat. Målet deres er å bli en av de største aktørene på det norske markedet og å etablere en solid tilstedeværelse i Europa, i tillegg til å levere sikre og stabile alternativ til gode priser for både bedrifter og privatpersoner. Selskaper er kun til stede på nett og har ingen fysiske butikker men kontoradresse i Stavanger.

Produkter og tjenester av PRO ISP
PRO ISP er en nettside for salg og formidling av webhotell, domener, virtuelle servere (VPS) og SSL sertifikat. I tillegg kan du også få hjelp til å lage hjemmeside og kjøpe pakker som Office 365 som inkluderer apper og tjenester som Outlook, Word, PowerPoint og Excel. Dersom du ønsker å opprette din egen nettside tilbyr PRO ISP to ulike pakker for nettsidebygger. Den ene pakken er tilpasset mindre nettsteder og privatpersoner, mens den andre passer bedre til større sider og bedrifter. Begge pakkene inneholder mange designalternativer, er søkemotoroptimaliserte og kan kobles opp mot valgfritt webhotell. Dersom du er ute etter å kjøpe SSL-sertifikat tilbyr de ulike alternativer som varierer fra gratis* (kun for deres webhotell) helt opp til 1499kr per år. Et SSL-sertifikat er et sikkerhetssertifikat som tildeles et domene for å vise at nettstedet er ekte. Sertifikatet inneholder som regel identiteten til den rettmessige eieren av nettstedet, gyldighetsperioden til nettstedet, et identifikasjonsnummer og annen informasjon. Hvis du ønsker å komme i kontakt med PRO ISP kan du benytte deg av Chat-tjenesten som kommer opp automatisk på nettsiden deres, sende de en e-post eller ringe. Åpningstidene for deres kundeservice på telefon er man-fredag 09.00-15.00 med unntak av 1 time fra 11.30 til 12.30. PRO ISP støtter også en del organisasjoner med gratis webhosting som Ungdom mot vold, Norske Servicehunder og Norges Førerhundforbund. Dersom du ønsker en full oversikt over prisene deres finner du en egen prisliste side som lister alle produktene og tjenestene du kan kjøpe fra PRO ISP.

Komplimenter, klager og tips om PRO ISP
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til PRO ISP? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om produktet, prisen, brukervennligheten eller andre relevante punkt om din erfaring med dette selskapet. Vi ønsker å hjelpe alle våre lesere med å finne frem til de aller beste alternativene for formidling av tjenester på nett!