PRO ISP Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PRO ISP

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reginald
Jeg har nylig kjøpt et webhotell og domene fra PRO ISP, og jeg kan trygt si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Ikke bare var prisene svært rimelige, men kundeservicen deres var utmerket....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott opplevelse med PRO ISP!

  Jeg har nylig kjøpt et webhotell og domene fra PRO ISP, og jeg kan trygt si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Ikke bare var prisene svært rimelige, men kundeservicen deres var utmerket. Jeg spurte om hjelp angående noen tekniske problemer, og de var raske til å hjelpe meg på en forståelig måte. De hadde også mange nyttige ressurser på nettstedet sitt som gjorde det lett for meg å administrere webhotell- og domeneabonnementet mitt på egen hånd. Grensesnittet var brukervennlig og ga meg alt jeg trengte. Jeg vil definitivt anbefale PRO ISP til andre som ser etter en god innkjøpsopplevelse når det kommer til webhoteller og domener!


Andre så også på