TeleOutlet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TeleOutlet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nolan
Jeg kjøpte nylig en mobil fra TeleOutlet, og jeg ble imponert over opplevelsen. Bestillingen var veldig enkel, og leveringen var lynrask! Jeg fikk produktet mitt innen få dager etter at jeg bestilt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Teleoutlet - En eksepsjonell shoppingopplevelse

  Jeg kjøpte nylig en mobil fra TeleOutlet, og jeg ble imponert over opplevelsen. Bestillingen var veldig enkel, og leveringen var lynrask! Jeg fikk produktet mitt innen få dager etter at jeg bestilte det. Mobiltelefonen selv er også av høy kvalitet. Det var tydelig at den hadde blitt grundig testet før salg, og den kom med 2 års garanti som gir meg trygghet. Det som virkelig skiller TeleOutlet fra andre nettbutikker er deres fantastiske service. Fra start til slutt følte jeg meg velkommen som kunde hos dem. Hvis du har spørsmål eller problemer med produkter eller bestillinger vil de hjelpe deg så godt de kan. Alt i alt kan jeg på det sterkeste anbefale denne butikken for alle dine mobile behov!


Andre så også på