Storytel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Storytel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Will Daugherty
Jeg kjøpte nylig Storytel-tjenesten for å høre på lydbøker når jeg jogget om morgenen. Jeg ble imponert over utvalget av titler, og fant fort flere interessante bøker å høre på. Appen var veldig en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Storytel: Lydboklettelse rett i lomma mi

  Jeg kjøpte nylig Storytel-tjenesten for å høre på lydbøker når jeg jogget om morgenen. Jeg ble imponert over utvalget av titler, og fant fort flere interessante bøker å høre på. Appen var veldig enkel å bruke og navigere, med alle funksjoner innen rekkevidde. Lydkvaliteten var også imponerende god - selv når jeg løp langs trafikkerte veier kunne jeg fortsatt høre historiene klart og tydelig. Det beste var at appen automatisk startet fra der jeg sist stoppet avspillingen, så det var ingen behov for manuell spoling eller ny søkning etter kapittelet. En annen ting som gjorde meg glad var hvor raskt nye bestselgere ble lagt til i tjenestens katalog etter utgivelse. Jeg har allerede lastet ned et par bøker som akkurat er kommet ut til andre plattformer. Alt i alt har min opplevelse med Storytel vært veldig positiv - bredt utvalg av lydboktitler, god lydkvalitet og intuitiv appdesign betyr at denne tjenesten definitivt kommer til å være min første valg for audiobooks fremover.


Andre så også på