Storytel

Alle anmeldelser

Storytel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Storytel

Er du på jakt etter den beste strømmetjenesten for lydbøker? Vurderer du kanskje fordelene og ulempene av Storytel vs Fabel? Det kan være vanskelig å finne ut hva som er de aller beste alternativene. I dag finnes det nesten forhandlere av alle salgs tjenester på nett. Men hvordan finner du ut hva som er de beste forhandlerne innenfor de ulike kategoriene? Her på denne siden kan vi hjelpe deg med akkurat dette! Her finner du både informasjon og kundeanmeldelser fra andre brukere. På denne måten kan du enkelt finne informasjon om eventuelle negative eller positive erfaringer fra andre mennesker som allerede har benyttet seg av produktene eller tjenestene til en forhandler. Les om andre sine opplevelser for å finne ut om Storytel er den rette strømmetjenesten for deg!

Om Storytel
Storytel er opprinnelig et Svensk selskap som ble etablert i 2006 av Jonas Tellander og Jon Hauksson. Storytel AS ble stoftet i Norge i 2014, og halvparten av selskapet eies av Storytel AB mens andre halvparten eies av det norske bokforlaget Cappelen Damm. I 2016 kjøpte Storytel AB opp Sveriges største bokforlag Norstedts forlag, og I 2017 utvidet Storytel til enda flere land deriblant Russland, Spania, India og De forente Arabiske Emirater. Per januar 2021 hadde selskapet hele 1,5 millioner betalte medlemskap som benyttet seg av deres strømmetjenester. 

Produkter og tjenester av Storytel
Storytel er en strømmetjeneste for lydbøker som vil si at du som registrert bruker får tilgang til en rekke ulike lydbøker innen ulike kategorier og språk. Noen av de mest populære kategoriene du finner på Storytel er blant annet Krim, Biografier, Barnebøker, Språk og Historie. Strømmetjenesten har også to ulike modus; et for voksne og et for barn som kalles "Kids Mode", som er ideelt dersom appen skal brukes av en hel familie. Når du benytter deg av "Kids Mode" vil brukeren ikke være i stand til å finne noen av lydbøkene som ikke er egnet for barn, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt blir utsatt for upassende innhold. Pris per måned for et medlemskap hos Storytel er per dags dato 189kr. Som registrert bruker har du mulighet til å laste ned innhold offline, slik at du kan høre på alle lydbøkene du ønsker uten å være tilkoblet internet. Hos selskapet er det ingen bindingstid slik at du står fritt til å si opp abonnementet når som helst. Du kan også være heldig å finne en rabattkode eller kampanjekode som blant annet kan gi deg en gratis måned eller andre gode tilbud. Strømmetjenesten er tilgjengelig både på desktop og app for mobil og nettbrett.

Komplimenter, klager og tips om Storytel
Har du allerede benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til Storytel? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om din erfaring med dette selskapet. Hvordan var for eksempel kvaliteten på lydbøkene? Var det enkelt å finne frem til de bøkene du så etter? Dette er verdifull informasjon som kan hjelpe andre med å velge den rette strømmetjenesten!