Startselect Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Startselect

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elenora Schuppe
Jeg er en fornøyd kunde som nettopp har kjøpt et produkt fra Startselect, og jeg vil gjerne dele min erfaring med dere. Jeg brukte tjenestene deres for å kjøpe gavekort til min bror sin bursdag, og...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Trygg Og Smidig Digital Shopping Oppleves Ved Bruk Av StartSelect

  Jeg er en fornøyd kunde som nettopp har kjøpt et produkt fra Startselect, og jeg vil gjerne dele min erfaring med dere. Jeg brukte tjenestene deres for å kjøpe gavekort til min bror sin bursdag, og jeg må si at hele opplevelsen var veldig positiv. Startselects digitale plattform fungerte utmerket. Det var lett å finne det jeg lette etter, og betalingsprosessen foregikk smertefritt. Jeg satte spesielt pris på den raske leveringstiden - gavekortet ble sendt til e-postadressen min i løpet av få minutter! Det beste av alt var kundeservicen hos Startselect. De svarte raskt på henvendelsen min om et spørsmål relatert til betaling, og hun som hjalp meg var både vennlig og profesjonell. På grunnlag av denne positive opplevelsen anbefaler jeg absolutt Startselect for alle som ønsker trygg og problemfri digital shopping!


Andre så også på