Sportsdeal Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sportsdeal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Floy Brakus
Jeg har nylig kjøpt sportsutstyr fra Sportsdeal, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres. De tilbyr et bredt spekter av sport- og friluftsutstyr fra kjente merkevarer som Bergans, Norrø...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  SportsDeal - Enestående valg for sport-og friluftsentusiaster

  Jeg har nylig kjøpt sportsutstyr fra Sportsdeal, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres. De tilbyr et bredt spekter av sport- og friluftsutstyr fra kjente merkevarer som Bergans, Norrøna, Helly Hansen og Helsport med mange flere. Jeg fant det enkelt å finne akkurat det jeg lette etter på nettsiden deres. Nettstedet var brukervennlig og oversiktlig med detaljerte beskrivelser av produktene. Informasjon om størrelser var også godt oppgitt, noe som gjorde at jeg følte meg trygg på hva jeg bestilte. Jeg satte pris på den raske leveringen av varene mine innenfor angitte tidsramme. Totalopplevelsen min hos Sportsdeal var positiv, og de virket opptatt av kundetilfredshet ved å tilby høykvalitetsprodukter sammen med god kundeservice.


Andre så også på