Samsung Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Samsung

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Laurence Nikolaus
Jeg vil gjerne dele min erfaring med Samsung. Jeg var på jakt etter en ny telefon, og jeg bestemte meg for å sjekke ut hva Samsung hadde å tilby. Jeg ble umiddelbart imponert over det brede utvalge...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Kvalitetsprodukter og god service: Min erfaring hos Samsung

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med Samsung. Jeg var på jakt etter en ny telefon, og jeg bestemte meg for å sjekke ut hva Samsung hadde å tilby. Jeg ble umiddelbart imponert over det brede utvalget av elektronikkprodukter samt smarte apparater som de tilbyr. Personen som hjalp meg på butikken var veldig kunnskapsrik og hjelpsom i å veilede meg gjennom deres produktsortiment. Hun ga gode råd om forskjellige funksjoner og egenskaper ved ulike enheter, noe som gjorde prosessen med valg av riktig produkt mye lettere. Da jeg endelig bestemte meg for hvilket produkt jeg ønsket å kjøpe, var transaksjonen glatt og effektiv. Personopplysningene mine ble behandlet trygt og sikkert, slik at jeg følte at informasjonene mine var godt ivaretatt. Jeg er nå storfornøyd med mitt nye Samsung-produkt! Det har alle funksjonene som ble anbefalt til meg i butikken, pluss noen ekstra fordeler. Apparatet ser flott ut også! Alt i alt har min erfaring med Samsung vært veldig positivt fra start til slutt; Fra det varierte produktsortimentet de har å velge mellom til den kunnskapsrike personlige tjenesten jeg mottok i butikken.


Andre så også på