MyTrendyPhone

Alle anmeldelser

MyTrendyPhone

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

MyTrendyPhone

Er du usikker på hvor det er best å kjøpe mobil og tilbehør i dag? Ønsker du å finne en troverdig og pålitelig netthandel du kan handle fra? Du har kanskje hørt om MyTrendyPhone men usikker på om det er et godt alternativ for deg. Her finner du svaret! I dag er det ofte både billigere og mer praktisk å handle det meste på nett. I en travel hverdag kan det ofte være vanskelig å få tid til å gå på butikken noe som gjør netthandel til et supert alternativ. Her på denne siden ønsker vi å gjør det lettere for deg å velge de beste nettbutikkene gjennom andres erfaringer og vurderinger.

Om MyTrendyPhone
MyTrendyPhone var opprinnelig et Dansk selskap etablert i 2003. Dette selskapet er nå tilstede i over 10 land. I Norge er selskapet medlem av interesseorganisasjonen Distansehandel Norge. En organisasjon som startet som Norsk Postordreforening i 1983, og som har som formål å passe på at handel via postordre og internett både er trygt og kundevennlig. I 2016 ble MyTrendyPhone Norge overdratt til et Norsk søsterselskap som heter MTP Norway AS, dette gjorde at varer ikke gjennom måtte gå gjennom Norsk toll og kunder slipper dermed en ekstra tollavgift når de bestiller varer til Norge.

Produkter og tjenester av MyTrendyPhone
MyTrendyPhone er et selskap som tilbyr en rekke tilbehør for både mobiltelefoner, nettbrett, PC og mer. Hvis du ønsker å handle fra dette selskapet må gå til nettsiden deres og trykke på logg inn eller registrere deg som ny bruker da selskapet ikke har noen fysisk butikk i Oslo eller resten av Norge per i dag. Produktene du kan forvente å finne how MyTrendyPhone er varer som deksel til mobil og nettbrett, mobiltelefoner, beskyttelsesglass, tastaturer, ladere og mye mer. Utvalget er kategorisert etter hvilken mobiltelefon, nettbrett eller annen elektronikk du ønsker å finne tilbehør til. I tillegg til nye produkter tilbyr MyTrendyPhone også reparasjoner av din mobiltelefon eller nettbrett. Dersom du ønsker å utnytte deg av denne tjenesten må du sende enheten din til deres kontoradresse i Oslo, etter at de har mottatt enheten din har de en forventet reparasjonstid på 4-8 virkedager. Selskapet overholder også en angrefrist på 14 dager der produktet må sendes i retur innen angrefristen utløper. Er du heldig kan du også motta en rabattkode som gir deg avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om MyTrendyPhone
Vi vil svært gjerne høre om din erfaring med MyTrendyPhone dersom du har benyttet deg av produktene og tjenestene til dette selskapet. På denne siden ønsker vi å hjelpe brukerne våre med å finne de beste nettbutikkene. Vi setter stor pris på din anmeldelse og håper du kan fortelle noe bestillingsprosessen til dette selskapet. Overholdt de forespeilet leveringstid? Stod produktet du mottok til forventningene? Møtte du på noen problemer eller overraskelser ved denne handelen? Benyttet du deg av angrefristen eller returretten? All informasjon du oppgir i din anmeldelse vil være til stor hjelp for andre brukere som vurderer å benytte seg av tjenestene til dette selskapet.