Motoin Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Motoin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Davion
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Motoin. De har et bredt utvalg produkter fra anerkjente merker til priser som er opptil 50% rimeligere enn mange andre butikker jeg har undersøkt. Jeg var ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk motorsykkelutstyrbutikk

  Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Motoin. De har et bredt utvalg produkter fra anerkjente merker til priser som er opptil 50% rimeligere enn mange andre butikker jeg har undersøkt. Jeg var spesielt imponert over deres eksperthjelp via telefon eller e-post, som virkelig gjorde kjøpsopplevelsen min sømløs og enkel. Det er ingen tvil om at kvaliteten på produktene de selger også er av ypperste klasse - alle motorhjelmer oppfyller EU-standarder, noe som gir meg ekstra trygghet når jeg rir langs veiene. Jeg vil ikke nøle med å anbefale Motoin til noen jeg kjenner som leter etter motorsykkelutstyr i fremtiden. Takk for den positive opplevelsen!


Andre så også på