Jakt & Friluft Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Jakt & Friluft

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Aurelie Rohan
Jakt & Friluft er en fantastisk butikk når det kommer til jakt og friluftsliv. Jeg var nylig på utkikk etter et nytt telt for min kommende fjelltur, og la merke til at denne butikken hadde et bredt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse hos Jakt & Friluft!

  Jakt & Friluft er en fantastisk butikk når det kommer til jakt og friluftsliv. Jeg var nylig på utkikk etter et nytt telt for min kommende fjelltur, og la merke til at denne butikken hadde et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Da jeg gikk inn i butikken ble jeg møtt med vennlige ansatte som hjalp meg å finne det perfekte teltet til mine behov. De ga meg også noen tips om hva jeg burde se etter når det kommer til valg av sovepose og andre nødvendigheter for mitt opphold. Jeg må si at både service og produktene hos Jakt & Friluft overrasket meg positivt. Butikken har virkelig alt man trenger for en vellykket tur ut i naturen, fra klær og sko til matlagingssystemer og annet nødvendig utstyr. Alt i alt vil jeg anbefale Jakt & Friluft på det sterkeste hvis du leter etter høykvalitetsprodukter innenfor jakt- eller friluftsutstyr!


Andre så også på