Dustin.no

Alle anmeldelser

Dustin.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no

Livet handler om mye forskjellig, det er minnene vi skaper sammen med menneskene vi er glade i, og som vi lever våre liv sammen. Det er derfo...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

Logo Soundstore Xl
Soundstore Xl

Folk har ulike hobbyer og interesser, noen liker hester, mens andre liker lyd. Du ville blitt overrasket over hvor mye penger folk bruker på ...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Dustin.no

Vi er i stor grad omringet av teknologi, og det er noe vi må bli vant med. Det er ikke sånn at PC-er kommer plutselig til å slutte, vi er forbi år 2000, tross alt! Ikke at man vil at teknologi skal forsvinne nødvendigvis heller, for det gir oss veldig mye bra i våre liv. Se bare på det en butikk som Dustin.no tilbyr deg. Det er klart det er fristende å kjøpe en iPhone eller LG tv, når det er så høy kvalitet på dem. Har du erfaring med denne butikken? Uansett om du har eller ei så kan du gjerne lese vår anmeldelse for å få mer informasjon, og kanskje du blir enda litt mer interessert i en handel der?

Hva du bør vite om Dustin.no
Dette er en nok en butikk som de aller fleste kjenner til, den har tross alt eksistert i noen år nå, og slike butikker har jo unge voksne i dag vokst opp med. Dustin er et svensk selskap, som også selger til bedrifter, men det er salg til privatpersoner vi skal fokusere på her. Selskapet ble altså etablert helt tilbake i 1984, noe som er særdeles imponerende, og har vist at de virkelig vet hva de driver med. Ingen selskap i det nordiske markedet kan overleve så lenge uten stor fagkunnskap, og god kundetjeneste. Så det er tydelig at Dustin.no har disse tingene, og med en omsetning i milliardklassen så har de også sifrene for å bevise det!

Uansett hva du bestiller, så lenge det er i lager, så får du det levert hjem innen 2 dager, men fri frakt er ikke en faktor. Det er vel uansett ikke noe som kommer til å stoppe deg fra å kjøpe Playstation 5 hos Dustin. Det er andre ting som er viktigere i et kundeforhold enn akkurat det.

Hva du kan kjøpe
Det er veldig få begrensninger på utvalget hos Dustin når det gjelder elektronikkog teknologi. Du kan finne alt som er nytt og moderne der, det som er innovativt, og det du rett og slett bare trenger til hjemmet. De har en lang liste med kategorier de selger i, hvor alt mulig forskjellig finnes, alt fra PC & Nettbrett til Kontor, hjem og skole. Det er den variasjonen som er den store styrken, og noe de sannnsynligvis har bygget seg opp gjennom årene.

Er du heller ute etter IT-løsninger og litt ekspertise innen et område du kanskje ikke forstår så godt, så er Dustin et godt valg da også. Handle i populære kategorier som Bærbare computere, mus og tastaturer, Smartphones, Headsets, Skrivere & forbruksvarer og Ergonomi. Kvaliteten er veldig høy og du får kjøpt fra merker du kjenner og som har et veldig godt rykte. Det at Dustin også selger i land som Nederland og Belgia, i tillegg til Norden sier sitt, og bli en av dem du også!

Er du en av dem som har handlet der? Skriv til oss og fortell om det, vi venter på deg!