DerUte Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

DerUte

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Raina
Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra DerUte og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Butikken tilbyr et bredt utvalg av tur- og friluftsutstyr, og deres fokus på topptur og splitboard gjør a...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En strålende opplevelse hos DerUte

  Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra DerUte og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Butikken tilbyr et bredt utvalg av tur- og friluftsutstyr, og deres fokus på topptur og splitboard gjør at de skiller seg fra mange andre butikker i bransjen. Produktkunnskapen til personalet er imponerende, noe som ga meg tillit til å ta en informert beslutning om hva jeg skulle kjøpe. Kundeservicen var også upåklagelig. Personalet tar seg tid til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha, slik at kundene kan stole på produktet de velger å kjøpe. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale DerUte til alle som er interessert i topptur, snowboard eller generell utendørsaktivitet. De gir god service kombinert med høy faglig kunnskap om produktene sine. Jeg ser frem til å handle her igjen!


Andre så også på