Bikester Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bikester

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Ayla Littel
Jeg har nylig handlet på Bikester.no og jeg må si at jeg er virkelig fornøyd med min opplevelse. Jeg lette etter en sykkel for meg selv, og deres nettside hadde et stort utvalg fra ulike merker og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bikester - En fantastisk opplevelse

  Jeg har nylig handlet på Bikester.no og jeg må si at jeg er virkelig fornøyd med min opplevelse. Jeg lette etter en sykkel for meg selv, og deres nettside hadde et stort utvalg fra ulike merker og prisklasser. Det var også lett å finne riktig størrelse som passer til mine behov. Etter å ha funnet min drømmesykkel, bestilte jeg den umiddelbart. Leveringsprosessen var veldig jevn, og sykkelen kom i tide uten noen skader eller problemer. Sammen med sykkelen tok de seg tid til å sende instruksjoner om montering, noe som var til stor hjelp da dette ikke alltid er like enkelt. Kundeservice hos Bikester.no var flott når det gjaldt spørsmål angående produktene eller leveringen av produktet mitt. De svarte raskt og var svært hjelpsomme med alt fra valg av modell til butikken sin bytte- / returrett Alt i alt kan jeg trygt anbefale Bikester.no hvis du trenger en ny sykkel eller ønsker å oppgradere din nåværende maskin med kule neue deler.


Andre så også på