Adams Matkasse

Alle anmeldelser

Adams Matkasse

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Adams Matkasse

Sliter du med å få tid til å handle matvarer og planlegge ukesmåltidene? I dag finnes det en rekke alternativer som kan hjelpe deg å gjøre dette enklere. Med matkasser kan du enkelt få levert alt du trenger til måltidene rett hjem på døren. Adams Matkasse er et av alternativene innen dette segmentet. Men hvordan finner du ut om dette er en leverandør som kan passe for deg? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av Adams Matkasse for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler!

Om Adams Matkasse
Adams Matkasse ble etablert i 2013 av Adam Bjerck, Mats Wickmann, Lasse Carlsen Smedsvig og Harald Aalvik. Adam Bjerck er matkreatør og tidligere landslagskokk. Selskapet eies i dag av Carolinas Matkasse AB som har over 95% av aksjene, mens Adam Bjerck eier resten. Selskapet har rundt 74 ansatte og 25.000 aktive kunder. Selskapets mål er å levere matkasser som gjør det enklere for deg. Hensikten er at du skal spare tid, slippe slitsomme handleturer og få inspirasjon til gode og sunne måltider. 

 

Produkter og tjenester av Adams Matkasse
Adams Matkasse selger en rekke ulike kombinasjoner av matvarer som er tilpasset til utvalgte ukesmåltider. I matkassen finner du alt du trenger til å tilberede måltidet i tillegg til oppskrift og instruksjonsveiledning. Når du skal velge mellom de ulike matkassene kan du sortere de etter ekspress, vegetar og inspirasjon. Førstnevnte inneholder måltider som er raske og enkle å tilberede, vegetar er tilpasset et vegetar og vegansk kosthold mens inspirasjon inneholder mer varierte og spennende måltider. Du kan velge opptil 5 middager i en matkasse egnet for 2, 4 eller 6 personer. Du vil også finne nye retter og oppskrifter hver eneste uke. Når du har valgt de rettene du ønsker i matkassen blir den levert hjem til deg, du vil bli kontaktet på forhånd for å avtale leveringstiden. Adams Matkasse leverer til de fleste adresser i Norge, men du kan selv sjekke om de leverer til ditt hjemsted ved å skrive inn postnummeret ditt på nettsiden. Nettsiden har også en blogg hvor du kan finne inspirasjon og informasjon om en rekke måltider, ingredienser og matlagingsteknikker. Selskapet tilbyr både vanlig kortbetaling via VISA og Mastercard, men også fakturabetaling. Dersom du bestemmer deg for å bestille varer fra Adams Matkasse kan det være lurt å se eller søke etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Adams Matkasse
Dersom du har benyttet deg av Adams Matkasser eller har andre erfaringer med dette selskapet vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de absolutt beste alternativene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om kvaliteten på matvarene, leveringstiden, brukervennligheten, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne forhandleren!