Foodora Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Foodora

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lin
Dette er den værste leveringen jeg har vært borti. 45 min var maten i bilen til sjåføren, når den endelig kom til oss var den ødelagt og helsefarlig. Har klagd og klagd til Foodora, men de sier jeg...Les om
L
Lucile
Jeg har akkurat hatt en fantastisk opplevelse med Foodora. Jeg bestilte mat fra min favorittrestaurant og det ble levert til døren min på bare noen få minutter! Prosessen var så enkel, jeg la inn b...Les om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Mat fra resturant 5 min. kjøring fra oss

  Dette er den værste leveringen jeg har vært borti. 45 min var maten i bilen til sjåføren, når den endelig kom til oss var den ødelagt og helsefarlig. Har klagd og klagd til Foodora, men de sier jeg lyver selv om jeg har dokumentasjon på tiden maten var i bilen. Pengene kan jeg se langt etter fikk gavekort på 80,- som varte en mnd. det ble ikke brukt da jeg fortsatt klager på dem. Sendt inn til matilsynet, na blir det også sendt inn til datatilsynet da de ikke sletter mine opplysninger som jeg ber om. Dere burde skamme dere Foodora og kundeservicen kanskje mest. Den eksisterer ikke!


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Rask og bekvemmelig levering av dine ønsker Takk Foodora for å gi oss kundene beste service noensinne!

  Jeg har akkurat hatt en fantastisk opplevelse med Foodora. Jeg bestilte mat fra min favorittrestaurant og det ble levert til døren min på bare noen få minutter! Prosessen var så enkel, jeg la inn bestillingen på nettet og følte meg trygg hele tiden. Også la jeg merke til at de leverer så mye mer enn bare mat - dagligvarer og butikksvarer også! Det er utrolig praktisk å ha alt du trenger levert til deg på denne måten. Maten var fersk og velsmakende da den kom fram, som om den nettopp hadde blitt laget i restaurantkjøkkenet. Jeg ble imponert av hvor raskt leveringstjenesten var - selv om dette kan variere avhengig av tid på dagen, så klart. Alt i alt var jeg svært fornøyd med min opplevelse med Foodora. De gjorde det mulig for meg å nyte favorittmaten min uten engang å forlate huset mitt! Hvis du ikke har prøvd denne tjenesten enda, vil jeg absolutt anbefale at du får det gjort nå.


Andre så også på