Foodora

Alle anmeldelser

Foodora

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Foodora

Er du på jakt etter en matleveringstjeneste som kan bringe restaurantmaten rett til døren din? Dette er noe som har blitt mer populært den siste tiden, og Foodora er kanskje en av de mest kjente aktørene på dette markedet i Norge, men hvordan vet du om de er til å stole på? Det beste du kan gjøre for å forsikre deg om at et selskap både er trygt og pålitelig er å lese om andre kunder sine erfaringer med dem. Her på ReviewsBird kan du lese både informasjon og anmeldelser om de ulike selskapene før du bestemmer deg!

Om Foodora
Foodora er en matleveringstjeneste som lar kunder bestille mat fra restauranter som ikke tilbyr levering hjem til seg. Virksomheten ble opprettet i Stockholm i 2014, men er i dag aktive i flere andre land som blant annet Norge og Finland. I følge selskapet selv hevder de også å være et av Nordens største aktører inn dette tjenestesegmentet.

Produkter og tjenester av Foodora
Gjennom nettsiden eller appen til Foodora kan du bestille mat fra en rekke ulike restauranter, kafeer, matvarebutikker og andre matrelaterte aktører rett hjem på døren eller hvor du vil. På nettsiden finner du en oversikt over ulike norske byer der Foodora er aktive og ved å klikke på din by vil du finne alle alternativene som finnes nær deg. På bunnen av siden vil du også finne ulike matkategorier for byen du har valgt som blant annet sushi, pizza og burgere. Når du ønsker å benytte deg av tjenesten til Foodora så gjennomfører du hele bestillingen gjennom deres plattform og velger så hvor du ønsker å få varene levert. Foodora sine ansatte bruker vanlige trøsykler for å hente maten og levere den hjem til deg. Du utfører også selve betalingen i bestillingsprosessen på plattformen deres. I tillegg til restaurantmåltider så kan du også bestille matvarer gjennom denne tjenesten slik at du slipper å dra på butikken. Du kan også benytte deg av denne tjenesten for arrangementer eller jobbmåltider. For å benytte deg av Foodora må du være 18 år eller eldre. Enkelt produkter som leveres av Foodora kommer med returretten som er oppgitt i kjøpsloven på 14 dager. Dette vil si at du i denne perioden kan be om å få returnere produktet for å få pengene tilbake. Vær likevel oppmerksom på at måltider og matvarer ikke er underlagt denne rettigheten.

Komplimenter, klager og tips om Foodora
Har du benyttet deg av tjenestene til Foodora? Har du fått mat levert hjem av dette selskapet? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste tjenesteleverandørene. Derfor deler vi her anmeldelser og informasjon om ulike selskap. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring der du forteller litt om blant annet leveringstiden - var måltidet fortsatt varmt når du mottok det? Kundeservicen - mottok du god service og en hyggelig opplevelse når måltidet ankom? Brukervennligheten til plattformen eller annen relevant informasjon.