Smartphoto

Alle anmeldelser

Smartphoto

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Smartphoto

Fremkalling av bilder er ikke det samme nå som det var før. Tidligere handlet det bare om å ta filmen ut av kameraet og få bildene fremkalt i fysiske utgaver. I dag finnes det et hav av muligheter for hva man kan gjøre med bildene sine både som fysiske og digitale produkter. Her hjelper vi deg med å finne de beste fotobutikkene på nett. Du har kanskje hørt om Smartphoto, men er usikker på om dette er butikken for deg? For å finne ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk kan du lese om andres erfaringer og opplevelser her!

Om Smartphoto
Smartphoto ble etablert som Extrafilm i Sverige allerede i 1972. Grunnleggeren av selskapet var Hans Vilke, men Lennart Sjøgren tok over bedriften i 1977. Extrafilm inngikk et samarbeid med det belgiske fotoselskapet DBM Color N.V om filmutviklingsaktiviteter, noe som førte til at selskapet senere ble kjøpt opp av DBM i 1990. I dag, under navnet Smartphoto, er selskapet et av de ledende fotoprodusentene i Europa.

Produkter og tjenester av Smartphoto
I tillegg til fremkalling av bilder fører Smartphoto en rekke produkter innenfor fotoproduksjon. Du finner alt fra fotobok, kalender, deksel til mobiltelefon, fotorammer, lerret, kopper og T-skjorter. Mange av disse produktene har lenge vært populære å gi som gaver. De fleste besteforeldre har gjerne opplevd å motta en kalender med bilder av barnebarna, men nå finnes det mange flere alternativer. De selger også ting som klistremerker, magneter og notatbøker der du kan legge til ditt eget bilde eller motiv. Smartphoto har også noe de kaller for Smartgaranti og Smartbonus. Smartgaranti er noe de tilbyr dersom det skulle være noen feil med produktet ditt. Dette kan være skrivefeil eller designvalg som har gjort at produktet ikke ble slik du hadde tenkt. Ved å benytte deg av Smartgarantien kan du sende bestillingen på nytt uten kostnad, men du må huske å korrigere feilen selv når du sender bestillingen. Du må først kontakte kundeservice for å sjekke om garantien dekker feilen som har oppstått. Smartbonus er et bonussystem som gir deg et slags gavekort der summen kalkuleres ut i fra hvor mye du handler for. Handler du for eksempel for 200kr mottar du et gavekort som du kan bruke ved din neste bestilling. For å følge med på gode tilbud kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, men du kan også se etter en rabattkode som kan gi deg rabatt på bestillingen din. På nettsiden finner du en oversikt over frakt og priser, men vær obs på at toll og MVA kan komme i tillegg.

Komplimenter, klager og tips om Smartphoto
Har du handlet hos Smartphoto? Da vil vi gjerne høre fra deg! Legg igjen en anmeldelse der du forteller litt om hele bestillingsprosessen. Din opplevelse kan være verdifull informasjon for andre når de skal avgjøre om de ønsker å benytte seg av produktene og tjenestene til dette selskapet. Særlig interessant er det om du kan si litt om leveringstid - kom produktet til riktig tid? Produktet - mottok du riktig produkt? (størrelse, farge, type) Sett i gang med å lese og dele anmeldelser om Smartphoto her.