Smartphoto Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Smartphoto

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Earline Eichmann
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse hos Smartphoto! Jeg var på jakt etter et sted hvor jeg kunne lage fotobøker og lerretsbilder av mine minner, og fant alt jeg trengte på denne nettsiden. Det va...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En impornert & fornøyd Kunde hos Smartphoto

  Jeg har hatt en fantastisk opplevelse hos Smartphoto! Jeg var på jakt etter et sted hvor jeg kunne lage fotobøker og lerretsbilder av mine minner, og fant alt jeg trengte på denne nettsiden. Det var enkelt å navigere seg rundt, og det er mange gode kreative valgmuligheter til å gjøre prosjektene unike. Det som imponerte meg mest var kundetjenesten - de svarte raskt på alle mine spørsmål og hjalp meg med å velge ut den beste printekvaliteten for bildene mine. Produktene ble også levert i god tid, slik at jeg fikk dem før forventet dato. Foruten dette så gir Smartphoto sin lojalitet bonusansvarlig ansatte som beviser at bedriften setter pris på sine lojale kunder. Jeg vil absolutt anbefale smartphoto til alle mine venner og bekjente som ønsker en effektiv leveringstid altså 'smartgaranti'og unike fotoprodukter!


Andre så også på