Forskerfabrikken

Alle anmeldelser

Forskerfabrikken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Forskerfabrikken

Har du barn som er opptatt av naturvitenskap? Eller ønsker du kanskje å finne metoder som kan vekke denne interessen hos de? Det er ikke alltid like lett å gjøre det gøy med læring hvis barna bare lærer via skolen. Forskerfabrikken er en nettside der du kan handle ulike produkter og artikler som gjør det mulig for barn å eksperimentere med ekte forskningsutstyr! Men når det kommer til barna våre er sikkerhet definitivt det viktigste og her kan du lese om andres erfaringer og opplevelser med Forskerfabrikken for å finne ut om dette er en pålitelig forhandler som selger trygge produkter.

Om Forskerfabrikken
Forskerfabrikken ble opprettet i 2002 av Hanne S. Finstad. Finstad var en skribent for et blad som kalles for Nysgjerrigper og som hadde som formål å skrive om vitenskap og eksperimenter tilpasset barn. Hun hadde tidligere reist på flere vitensentre i USA og England hvor hun så hvor positivt det var for barn å ha et sted de kunne møtes for å utføre eksperiment og lære. Dette la grunnlaget for Forskerfabrikken som i dag tilbyr både kurs og produkter for barn innen forskning og naturvitenskap. I 2019 inngikk selskapet også et samarbeid med Kavli-fondet og Human practice Foundation i Danmark hvor de lagde et kurs for lærere i Nepal og Sør-Afrika for å vise de hvordan de kan bruke utstyr og eksperimenter som del av naturfagundervisningen

Produkter og tjenester av Forskerfabrikken
Forskerfabrikken er en nettbutikk som tilbyr både kurs og produkter innen naturvitenskap spesielt tilpasset barn. De selger produkter innen en rekke kategorier som spill, gadgets, bøker, dinosaurer, natur og miljø, astronomi og matematikk. Du kan forvente og finne produkter som mikroskop, mattearmbånd, byggeleker og mye mer. Når det kommer til kurs både arrangerer de fysiske kurs og utfører nettkurs både for barn og voksne. Kursene for voksne går ut på å lære voksne hvordan de kan bruke ulike produkter og eksperimenter for å hjelpe barn å lære, mens kursene for barn hovedsakelig går ut på å vise barn ulike eksperiment innen naturvitenskap og naturfag. Du kan også finne inspirasjon til ekspriment som du selv kan utføre hjemme og en rekke fagartikler om mange ulike tema. Når du handler fra Forskerfabrikken tilbyr de gratis frakt på alle ordrer over 1000kr, utenom ordrer til Jan Mayen og Svalbard der leveringen ligger på 350kr på grunn av egne gebyrer som kommer i tillegg for å sende varer til disse stedene. Du har 14 dagers angrefrist på alle kjøp, og alle prisene på nettsiden er inkludert momsavgiften så lenge noe annet ikke er spesifisert. Leveringstiden ligger på 1-3 virkedager, men kan variere dersom varene ikke er på lager. Forskerfabrikken tilbyr betaling via Visa, Mastercard, Vipps og Klarna, der sistnevnte gir deg mulighet til faktura og delbetaling. 

Komplimenter, klager og tips om Forskerfabrikken
Har du handlet varer fra, eller deltatt på kurs arrangert av Forskerfabrikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av din opplevelse med dette selskapet. Si gjerne litt om kvaliteten på produktet eller kurset og andre ting som du tenker kan være relevant for andre som vurderer å benytte seg av produktene eller tjenestene til dette selskapet.