Allente Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Allente

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alfredo
Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Allente og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt! De tilbyr et bredt utvalg av TV-kanaler, streaming og trådløst bredbånd. Jeg liker spesielt godt hvo...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske TV-, Streaming-, Og Internett-Tjenester Fra Allente

  Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Allente og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt! De tilbyr et bredt utvalg av TV-kanaler, streaming og trådløst bredbånd. Jeg liker spesielt godt hvor enkelt det var å få alt satt opp. Alt ble installert på ingen tid og jeg kunne raskt begynne å se favorittprogrammene mine. Kvaliteten på bildet er også fantastisk, selv når jeg ser på HD-kanaler. Det virker som om de virkelig bryr seg om kundenes opplevelse fordi tjenesten deres fungerer smertefritt hele tiden. Sist men ikke minst vil jeg gjerne nevne at prisene deres er konkurransedyktige sammenlignet med andre lignende selskaper. Jeg vil anbefale Allente til alle som leter etter høykvalitets-TV-tjenester kombinert med strømming og nettverksforbindelse!


Andre så også på