SF Anytime

Alle anmeldelser

SF Anytime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Telia
Telia

Å ha en rask internettforbindelse er viktig for at vi skal kunne leve lettvint i dagens samfunn. Hvordan finner du egentlig den ras...

Logo One.com
One.com

Er du ute etter å starte din egen nettside men er usikker på hvordan du kommer i gang? Det er ikke bare bare å bygge en nettside ...

Logo PRO ISP
PRO ISP

Er du på jakt etter en nettbutikk hvor du kan kjøpe domene eller webhotell? Eller trenger du hjelp til å flytte nettstedet ditt ...

SF Anytime

Liker du å se på filmer? I såfall har du nok et ønske om en god strømmeplattform hvor du kan se alt du skulle ønske. Liker du å se thrillere eller komedier? Kanskje det er TV-serier du ønsker å se? Om du er ute etter en strømmetjeneste som kan tilby dette kan SF Anytime være noe for deg. Spørsmålet er bare om de har godt nok tilbud for deg? Kan de leve opp til dine forventninger? Har de kvalitetsfilmer og serier som du kan like? Er hastigheten på strømmetjenesten bra nok? Hvordan er nettsiden?  Finnes det andre tjenester som er bedre? Les anmeldelsene som er lagt igjen av SF Anytime sine brukere, slik at du kan finne ut hva du kan forvente av tjenesten.

Om SF Anytime
SF Anytime er en Video-On-Demand strømmetjeneste for filmer og TV-serier. Den ble startet i 2002 og finnes idag i Norden og Baltikum. SF Anytime eies av AB Svensk Filmindustri som er eid av selskapet Bonnier AB. De har et av Nordens største filmbibliotek, og har som mål å tilby de siste nyhetsfilmene fra hele verden. Du finner alt fra Nordiske kvalitetsfilmer til Hollywoods storfilmer. De har avtaler med store internasjonale filmselskaper som Paramount Picture, 20th Century Fox, Walt Disney Pictures, Sony Pictures, Warner Bros og Universal Pictures i tillegg til manhe flere. Su finner også filmer fra for eksempel SF Studios, Nordisk film, BBC Worldwide og Scanbox.

Produkter og tjenester av SF Anytime
På nettsiden deres har du mulighet til å strømme eller laste ned leiefilmer så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. Ønsker du å leie en serie, har du sjansen til å se hele den aktuelle sesongen som du betaler for i løpet av 30 dager. Kjøpefilmer eier du digitalt på appen deres og du kan laste ned og se dem så ofte du vil. For å benytte deg av tjenesten deres må du registrere deg som medlem, men du betaler kun for det du ser på, det er ikke noe abonnement eller skjulte kostnader som følger. Du kan laste ned appen deres for Android eller iOS eller du kan benytte deg av tjenesten deres for smart-TV fra alle de store merkene som Samsung, Philips, LG, Panasonic og Sony. På iOS kan du laste ned filmene dine og se på dem i offline-modus så mange ganger du vil. Ønsker du å bruke undertekster så kan du enkelt velge dette i innstillingene dine på nettsiden eller i appen. Har du spørsmål? Kontakt SF Anytime direkte på nettsiden deres ved å følge linken under logoen deres.

Erfaringer med SF Anytime
Har du testet ut dette selskapet før? Har du noen gang benyttet deg av SF Anytime sine tjenester for medie? Vi vil gjerne vite hva du synes. Du er velkommen til å skrive en anmeldelse om SF Anytime, der du deler din ærlige tilbakemelding. På denne måten kan du potensielt hjelpe mange andre som er interessert i å vite mer om dette selskapet. Hvordan fungerer appen eller nettsiden deres? Hvordan er kvaliteten på strømmingen deres? Lever SF Anytime opp til forventningene dine? Hvordan er selskapets kundeservice? Har selskapet ofte tekniske problemer? Vi setter pris på om du deler din mening.

Les anmeldelser av nettbutikker.