Vivagun Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Vivagun

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kyra Luettgen
Jeg har nylig kjøpt Vivagun massasjepistol og jeg kan ærlig si at den er verdt hver eneste krone! Den leverte på alle måter som ble beskrevet på nettsiden deres. Leveringen var rask og produktet ko...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vivagun Massasjepistol - En fantastisk investering

  Jeg har nylig kjøpt Vivagun massasjepistol og jeg kan ærlig si at den er verdt hver eneste krone! Den leverte på alle måter som ble beskrevet på nettsiden deres. Leveringen var rask og produktet kom godt pakket inn. Det første som slo meg med denne massasjepistolen var hvor stille den var sammenlignet med lignende produkter jeg har prøvd tidligere. Men ikke la deg lure av det, for vibrasjonene fra pistolen treffer dypt ned i musklene og gir virkelig god effekt for å løse opp spenninger. En annen ting jeg satte pris på ved Vivagun var bruksanvisningen, som gjorde det enkelt å forstå hvilke valgmuligheter man hadde når det kommer til hastighet og intensitet. Jeg likte også hvordan de ga gratis 30-dagers prøveperiode før endelig avgjørelse om et eventuelt kjøp skulle foretas. Samlet sett vil jeg anbefale Vivagun massasjepistol til alle som leter etter noe nyttig mot stive muskler eller ønsker hjelp til restitusjon etter aktiviteter - spesielt hvis du ønsker optimal ro mens du bruker produktet, samtidig som det gir effektiv lindring!


Andre så også på