Vistaprint Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Vistaprint

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Will
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Vistaprint. Bestillingen min var lett og oversiktlig, og jeg fikk hjelp av en hyggelig kundeservicesrepresentant via chattefunksjonen på nettstedet deres da j...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse med Vistaprint

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Vistaprint. Bestillingen min var lett og oversiktlig, og jeg fikk hjelp av en hyggelig kundeservicesrepresentant via chattefunksjonen på nettstedet deres da jeg trengte det. Produktene mine, inkludert visittkort og markedsføringsmateriale, ble levert i tide til avtalt tidspunkt. Kvaliteten på produktene var også veldig bra - fargene var klare og skrifttypen kom tydelig frem. Det som virkelig skiller Vistaprint fra andre utskriftstjenester er garantert fornøyd-garantien deres. Det føles godt å vite at jeg kan stole på at de vil gjøre alt for å sikre at jeg er helt fornøyd med bestillingen min eller få pengene mine tilbake. Samlet sett fant jeg Vistaprints tjenester veldig nyttige for bedriften min, og jeg vil definitivt bruke dem igjen i fremtiden!


Andre så også på