Vår store guide om vesker til enhver anledning

Vesken - det viktigste tilbehøret i en kvinnes garderobe! Man kan bare aldri ha for mange typer vesker; ikke hør på noen som sier noe annet! Vesker kan overses med tanke på at folk ofte bærer rundt på den samme vesken til den til slutt faller fra hverandre. Hvis du er en pengepung som meg, så vet du at de er en av dine mest pålitelige følgesvenner.

En veske er ikke bare en veske; det er et av de mest funksjonelle tilbehørene i skapet ditt. Ikke bare er det en viktig komponent i garderoben din, men den inneholder også alle våre daglige gjenstander, inkludert verdisaker, og hjelper deg å bringe med deg verden din hvor enn du går. Det sier seg selv at vesker er et absolutt must-have vi ikke klarer oss uten. En veske er et flott tillegg eller ethvert utseende og vil heve stilen din. Vi finner mange ulike vesker til mange ulike anledninger. Populære alternativer inkluderer store vesker, skulderveser, skinnvesker, ryggsekker, kortholdere og mye mer. Det kan virke overveldende i starten, derfor har vi samlet alle veskene du trenger i din garderobe i denne artikkelen!

Clutch

En clutch er et must for garderoben din. Ikke bare er clutchvesken et tidløst tilbehør, men den er også veldig praktisk de dagene du ikke har lyst til å dra rundt på en gigantisk veske. Det er den perfekte måten å lette belastningen på. Clutcher kommer i en rekke eksotiske former og størrelser, noe som gjør dem til utmerkede accessories. Noen er til og med store nok til å bære noe mer enn bare en Iphone, lipgloss og kredittkort. De er også en av få håndvesker som ofte ikke har stropp, siden brukeren vanligvis kan holde vesken i hånda, som er der navnet kommer fra. Hvorfor ikke kombinere vesken din med en caps eller en klokke? Dette er tilbehør du finner hos en rekke ulike nettbutikker.

Tote bag

Ekstra store vesker er ikke bare inne akkurat nå, men de er også funksjonelle. For de mange kvinnene som har travle liv og trenger en elegant veske som kan bære nesten alt, er en stor veske, det essensielle garderobeelementet. Den representerer den minimale, sofistikerte silhuetten som kan bære eiendelene dine til og fra dagligvarebutikken, treningsstudioet og kontoret, mens den fortsatt ser elegant ut. Det er en praktisk og moteriktig del av et antrekk. En Tote bag er det ultimate, enkle tilbehøret, allsidig i både stil og praktisk, som kan brukes med alt fra casual til formell utseende. Det er dusinvis av vakre design laget av luksuriøse stoffer eller farget i lyse nyanser og utskrifter som garantert vil møte stilen din. Hver kvinne trenger en veske i livet hennes! Bruk den på jobb, til skolen, på treningsstudioet, til matbutikken eller på ulike reiser.

Crossbody-veske

Den neste vesketype fokuserer hovedsakelig på å frigjøre hendene. Enten det er dag eller natt, bare kast en over kroppen og gå ut døren på et blunk. På dagtid er denne vesketypen perfekt for å løpe ærend. Kom kveld, det er den perfekte reisevesken som holder lommeboken og telefonen trygt borte, og du trenger aldri å legge den fra deg. Slike vesker er ikke for store og ikke for små, de har akkurat en passe størrelse til når du skal gjøre noen ærend, eller bare ut for å ta en kaffe med en venn. En crossbody-veske er det perfekte valget til både dag og natt, på grunn av sin praktiske, stil. Crossbody-vesker kommer i mange farger, men svart er den mest vanlige på grunn av sin allsidighet. Bruk den for en jentekveld, datekveld, løpende ærend eller til og med formelle tilstelninger. Butikker som Ssense, Ivrose og Zara selger vesker som kan passe til din garderobe. Les anmeldelser hos ReviewsBird for a danne et realistisk bilde av disse butikkene!

Oversized bag

Enten du er på forretningsreise eller en helgetur med venninnene dine, trenger du noe å pakke i. Å pakke til en tur være en overveldende oppgave allerede, så en funksjonell og moteriktig bag er et must. Hvis du er en student, mor eller i arbeid, er ryggsekker perfekte for reiser eller til og med for daglig pendling. I utgangspunktet er en slik bag en essensiell gjenstand i alle stadier av livet. De er superfunksjonelle, og kommer i så mange størrelser at du nesten alltid vil kunne finne en som passer dine behov.

Men hvis du planlegger å ta hele garderoben din med deg, så er duffelvesken et annet flott alternativ. De er stilige og super romslige, uten bryet med å bære rundt på stor bagasje. De kommer også i tonnevis av forskjellige størrelser, farger og materialer, og er laget av mange forskjellige merker. Så enten du går for luksus, eller funksjonalitet og holdbarhet, er det en duffle bag for deg. Når kan du bruke en overdimensjonert veske? Hvor som helst! fra parker og reiser, til treningsstudio, skole eller til og med på jobb. Slike bager er perfekte til de gangene du skal ha med deg litt mer bagasje enn bare en lommebok, lipgloss og telefon.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre