Zara

Alle anmeldelser

Zara

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Zara

Mote er utrolig viktig for mange, og det er noe som ofte definerer dem. Hvordan du kler deg er ofte det som forteller omverdenen om hva slags type du er, og litt om personligheten din. Derfor er det jo også veldig fint at det finnes så mange forskjellige typer av klær og stiler å velge mellom. Og ikke minst butikker. En godt eksempel er Zara, en av de mest besøkte og mest populære klesbutikkene som har dukket opp de siste årene. Vil du vite mer om den, eller har du erfaring selv? Uansett så anbefaler vi at du tar en titt på vår anmeldelse så har du litt mer informasjon. Ta deg et par minutter, så vil du nok ha all informasjon du faktisk behøver!

Hva du bør vite om Zara
Det er mye interessant å vite om denne butikken. Først og fremst at det er Europas største kleskjede, og når man tenker på hvor mange kjeder det finnes, så er det ganske imponerende. Zara er en spansk butikk, som har eksistert helt siden 1975. De selger over hele verden, og har også tusenvis av fysiske butikker du kan besøke. Det aller mest tiltrekkende med Zara er nok det at de selger tilsynelatende det som ser ut som designerklær, men til svært gode og konkurransedyktige priser. Du får veldig fine klær, til svært gode priser, og det er noe som har gjort eieren Amancio Ortega til en av verdens rikeste mennesker!

Og når du handler hos Zara så har du fine fordeler og vilkår som kunde. Egentlig har du alt du er vant med fra kjøp i butikker som opererer i Norge. Du kan også kjøpe direkte fra deres nettside, eller bare besøke et kjøpesenter. Det er god odds på at du finner en Zara-butikk i et lokalt kjøpesenter!

Hva du kan kjøpe hos Zara
Utvalget i deres sortiment er typisk nok med tanke på hva slags butikk det er snakk om. Du kan kjøpe både for kvinner, menn og barn, og det er et godt og bredt sortiment. Det er vel sånn at om du for eksempel behøver en ny garderobe, så finner du alt du trenger hos Zara. Det inkluderer sko, klær, undertøy, kjoler, yttertøy og alt annet du behøver. Det forklarer nok også populariteten, og ikke minst det at prisene hos Zara er bedre enn veldig mange andre steder.

Zara har også en egen avdeling for skjønnhet, om du er ute etter sminke, parfyme eller lignende. De mangler rett og slett ingenting, og det er gøy å besøke butikken. Du finner fort og enkelt det du er ute etter, og det hjelper også at man har fysiske butikker. Det er i det hele tatt lett å se hvorfor denne butikken har hatt så mye suksess opp gjennom årene som den har hatt, så ta gjerne en titt du også. Det vil du nok ikke angre på?

Har du erfaring med Zara? Fortell oss mer om det, vi venter på ditt innspill!