IVRose

Alle anmeldelser

IVRose

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

IVRose

Ser du etter et nytt shoppingsted på nett for klær og andre moteartikler? Ønsker du å oppdatere garderoben og leter etter en butikk som har alle produktene du trenger på samme sted? I dag finnes det et hav av klesbutikker på nett. IVRose er en nettbutikk innenfor dette området som fører er bredt utvalg av dameklær. Men før du handler fra en nettbutikk for første gang er det viktig å sørge for at dette er en trygg og pålitelig forhandler. Her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med IVRose slik at du lett kan finne ut om dette er en butikk for deg før du bestemmer deg!

Om IVRose
IVRose er en klesbutikk på nett med fokus på moteartikler for kvinner og har eksistert siden 2015. Selskapet har som mål å etablere et shoppingsted der kvinner kan finne alt de trenger innen klær og tilbehør på et og samme sted. Nettbutikken er internasjonal og er aktiv i mer enn 220 land og regioner spredt over hele verden. I følge selskapet selv er deres visjon å bringe glede inn i enhver kvinnes liv gjennom å tilby et bredt varesortiment til gunstige priser. 

Produkter og tjenester av Om IVRose
Hos IVRose finner du en rekke vareartikler innen klær, mote og tilbehør. Produktene er delt inn i flere hovedkategorier som er kjoler, underdeler, topper fashion-in home, sko og tilbehør. Innen tilbehør finner du alt fra vesker og smykker til solbriller og personlig pleie. De har også en egen side tilpasset større størrelser med topper, kjoler, underdeler og badetøy. Nettsiden har også en salgsside der du finner alle varer som er nedsatt i pris, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne butikken. Når du handler hos IVRose kan du forvente en leveringstid på 12-25 virkedager til Norge da dette er en internasjonal nettbutikk og varene blir sendt fra andre land. Fraktprisen ligger på US$8.99, men er gratis dersom totalbeløpet for ordren din overstiger US$69.00. Du har automatisk 30 dagerbytterett når du handler fra dette selskapet noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varen i retur forutsatt at produktet fremstår som nytt og med originalemballasjen. Vær oppmerksom på at enkelt varer ikke kan byttes da dette blir sett på som hygieneartikler, dette gjelder blant annet undertøy og badetøy mm. Når du handler fra denne nettbutikken kan du enten benytte deg av nettsiden eller en App som tilpasset både Android og IOS. 

Komplimenter, klager og tips om Om IVRose
Har du handlet varer fra IVRose? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om din opplevelse og erfaring med denne nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene! Si gjerne litt om leveringstid, kvalitet, service og annen informasjon du tenker kan være relevant.