Varme, myke og gode: Her finner du beste tøfler for varme føtter

Tøfler gjør mye mer enn å holde føttene varme kalde vinterkvelder. Komfortable tøfler gir også støtten føttene dine trenger mens de gjør husarbeid. Du tror kanskje du ikke trenger å bruke fottøy rundt i huset. Men hvis du bruker ortos på jobben eller joggeskoene, hvorfor ikke fortsette å støtte føttene hjemme? Mange tenker på hjemmesko som bare uklare, myke ulltøfler. Men sannheten er at det er så mange allsidige stiler å velge!

Fordeler med hjemmesko

Tøfler med bue- og mellomfotsstøtte vil gi komfort og redusere belastningen på føtter og ben. Spesifikke stoffer vil puste og holde føttene tørre mens de holder seg gode og varme. Noen tøfler har uttakbare fotsenger for å tilpasses tilpassede ortoser. Materialer av topp kvalitet som lær, saueskinn og bomull utgjør mange støttende tøfler på markedet i dag. Folk med kalde føtter kan også begynne å bruke disse tøflene for å holde varmen. Saueskinn puster lett og lar ikke fuktighet samle seg inne i tøflene. Dette betyr at tøflene dine ikke vil være svette eller stinkende. Å bruke riktig par tøfler vil hjelpe personer med diabetes. Blodstrømmen til føttene vil bli bedre og de vil redusere risikoen for hudirritasjoner og skader. Disse tøflene er sømløse og laget for å gi nok plass rundt tåområdet. Pedorthists anbefaler dem på det sterkeste, spesielt for pasienter som helbreder fra operasjoner. Nedenfor finner du noen gode grunner til å bruke tøfler hjemme.

Gulvet er skittent

Gulvet du går på hjemme har mer smuss og bakterier enn det som er synlig for øyet. Selv om det er helt greit å gå barbeint og bare rense føttene grundig på slutten av dagen, ville det fortsatt være mye bedre å ha noe på føttene for å forhindre sammentrekning av smittsomme sykdommer som fotsopp og andre infeksjoner. Et par støttende tøfler kan fungere som en utmerket soppdrepende enhet for tærne uten å få deg til å føle deg ubehag. Deres myke og pustende overflate vil alltid holde føttene fri for mikrober.

God støtte

Sokker kan holde føttene varme, men tøfler er fortsatt et bedre valg. Sokker kan være komfortable, men de gir ikke dempingen og beskyttelsen som tøfler gir. Sokker er for det meste glatte også, og det er ikke alltid trygt, spesielt for mindre barn og gamle mennesker. I tillegg gir tøfler, spesielt de som har faste såler, den støtten som føttene våre trenger. Dette er veldig nødvendig hvis gulvet ditt er hardt og ikke foret med polstrede tepper. Å gi deg selv et par fine tøfler som skal brukes hjemme kan bidra til å forhindre langsiktige skader eller skader på føtter, ledd og ben.

Ulike typer tøfler

Gummitøfler er svært vanlige for både innendørs og utendørs bruk. De er rimelige, fleksible og relativt komfortable. Siden de er laget av gummi, er de sklisikre og vanntette, så du kan bruke dem på badet også! Gummitøfler er enkle å rengjøre og tørke. Dessuten er de tilgjengelige i mange forskjellige typer og spesialiteter. Det er ikke så rart at disse er populære. De er også vanlige å bruke når man vasker gulvet, slik at man ikke blir våt på bena. En ulempe med disse tøflene er at de ikke er så myke. Gummitøfler har åpenbart ikke pels, så de vil ikke være det beste valget om du er ute etter et par med myke tøfler for kalde vinternetter. Du finner ulike tøfler hos butikker som Zalando, Floryday og Ellos. Les anmeldelser hos ReviewsBird.

Soveromstøfler derimot er vanligvis laget av et luftig stoff som føles dempende og mykt. De kommer vanligvis i søte design og forskjellige farger. De fleste hoteller tilbyr innendørs tøfler som ligner veldig på soveromstøfler. Ulempen er at disse skoene er vanskeligere å vaske. I tillegg kan de være en del dyrere. Selvsagt finner du alltids billigere alternativer, som også er av tilstrekkelig kvalitet med en god såle. Du finner også myke soveromstøfler til flere tusen kroner. Da det er sagt er det ikke nødvendig å bruke så mye penger for å få kvalitetstøfler til innebruk.

Tøfler er superkomfortable og flotte, men problemet er at de fleste av dem egentlig ikke kan brukes ute. Å bruke dem en kjapp tur i hagen vil ikke gjøre så mye skade, men fra et praktisk synspunkt vil du ødelegge dem hvis du gjør det ofte. Heldigvis finnes det sko tøfler til utebtuk. Merker som Uggs, Dolce Vita og flere har tøfler som passer perfekt til utendørs. Inne er saueskinnstøfler, Shepherd tøfler og Tova tøfler gode valg! Om du heller vil ha noen utesko kan joggesko eller sneakers være et bedre valg.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre