Slik kan du lett understreke stilen din med komfortable sneakers

Sneakers er noe som passer til alt, men med tusenvis av forskjellige alternativer å velge mellom, er det ikke alltid lett å velge et nytt par. Enten du leter etter sneakers for hverdagsbruk eller for en spesifikk aktivitet som sport, fotturer eller løping, er det absolutt mange valg der ute.

Det er ikke alltid like lett å finne den riktige passformen og matchen for deg. Det er mange forskjellige faktorer å vurdere når det gjelder å velge riktig par sko for deg. Du må tenke på både om det er den beste matchen for deg estetisk, og om passformen er slik du ønsker. Kvaliteten og merket er også relevant på jakten etter nye sko. Her er noen gode tips for å hjelpe deg med å velge det riktige paret for deg.

Tenk på din nåværende garderobe

Det perfekte paret med sneakers kommer til å se ut som de er laget for å passe til antrekket du har på deg. Ha din nåværende stil i tankene når du velger de riktige skoene for deg. Gå gjennom garderoben din og vurder klærne du pleier å ha mest glede av å bruke, siden sjansen er stor for at noen sneakers vil passe bedre for deg sammenlignet med andre. Selv om du kan få noen sneaker-design som er veldig spesielle og skiller seg ut, er dette kanskje ikke alltid det beste valget. Du leter nok etter et par som du lett kan ta på deg med hva som helst. Her er farger nøkkelen. De enkle og klassiske skoene er noe som passer til nesten alt.

Hva slags type sko er du egentlig ute etter? En hvit sko vil passe til alle antrekk. Dette vil derfor være et trygt valg, noe som er grunnen til at de fleste velger å ha en hvit sneaker som en del av sin garderobe. Når de velger andre sko har de derfor flere valg. De vil alltid ha en sko som passer. Nike Air Force er populære sneakers. Det finnes mange forskjellige varianter av Nike sneakers, og dette er en god plass å starte om du ønsker å utvide din sneakerskolleksjon.

Tenk på aktivitetene dine

Sneakers blir stadig mer populært når det gjelder mote. De er også vanlige å bruke på treningsstudio, joggeturer, til friidrett og mer. Sko som er designet for mote har en tendens til å være veldig forskjellige fra joggesko som er designet for sport og fysisk aktivitet, så det er viktig å vurdere hva du planlegger å bruke skoene til før du velger hva du kjøpet. Mange velger å bruke treningssko stil hverdagsbruk, for en mer sporty look. Merket Hola har blant annet blitt veldig populært de siste årene, og mange velger å bruke slike sko i kombinasjon med hverdagsklær. Noen sko har også en tendens til å passe bedre for visse aktiviteter enn andre. For eksempel løpesko eller tursko som er designet spesielt for å delta i disse aktivitetene. Er du også på utkikk etter andre sko? Kanskje trenger du nye vintersko eller joggesko? ReviewsBird har også anmeldelser av en rekke andre nettbutikker som selger sko.

Finn riktig passform

Før du investerer i et par nye sneakers, er det avgjørende å få den riktige passformen. Dette gjelder spesielt hvis du planlegger å investere en betydelig sum penger i noen designer joggesko siden et par som ikke passer fort kan føre til ubehag og smerte. De fleste av oss tenker ikke på fotstørrelsen vår og har en tendens til å kjøpe sko og joggesko i størrelsen som vi alltid har brukt som voksne. Det kan imidlertid være verdt å få målt føttene profesjonelt før du kjøper et par nye joggesko, siden du kan bli overrasket over å høre at skostørrelsene våre kan endre seg gjennom hele vårt voksne liv. Det er forskjellige forhold som kan føre til at skostørrelsen din endrer seg, inkludert graviditet, vekttap og vektøkning. Det er også mer vanlig enn du tror at føttene dine er litt forskjellige i størrelse. Hvis dette er tilfellet for deg, er det best å alltid velge den større størrelsen. Det er mange forskjellige merker som produserer sneakers. Adidas joggesko, Converse sko, Hvite joggesko, Hvite sneakers dame, Nike joggesko og Puma joggesko er alle veldig populære valg. Asos og Superdry kan også være verdt å ta en titt på. Det er også viktig å merke seg at sneakers for dame og sneakers for herre ikke alltid er bygd på samme måte.

Joggesko er veldig allsidige sko. Enten du planlegger å løpe, gå på fotturer, sykle, sirkeltrening, vektløfting, eller bare dra på jobb, vil sneakers passe bra. På grunn av deres store variasjon, er det viktig at du tenker på punktene over for å velge riktig sko for deg. Å finne det perfekte paret med sneakers kan høres ut som en skremmende oppgave, spesielt i en tid med netthandel, hvor du blir møtt med tusenvis av alternativer. Heldigvis vil du ikke ha noen problemer med å velge de riktige joggeskoene med denne kunnskapen. Den riktige skoen er der ute, du må bare vite hva du skal se etter.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre