Floryday

Alle anmeldelser

Floryday

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Floryday

Er du lei av garderoben din og ute etter en oppgradering men ikke særlig glad i å gå i butikker? I dag finnes det utallige klesbutikker på nett der du kan finne alt du leter etter i en og samme butikk. Floryday er en internasjonal netthandel som fokuserer på moteartikler og tilbehør for damer, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler? Her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med Floryday slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette høres ut som en nettbutikk for deg før du bestemmer deg for om du ønsker å handle der!

Om Floryday
Floryday er en internasjonal nettbutikk som er registrert i Hong Kong men som sender varer verden rundt. I dag er de aktive i over 100 land og har siden sin etablering opparbeidet seg kunder i USA, Europa, Nord-Amerika, Midtøsten osv. I følge selskapet selv er de opptatt av å gjøre de mest stilfulle motetrendene tilgjengelige for deg hvor enn du befinner deg og er på et oppdrag med å tilby høykvalitetsprodukter fra de mest anerkjente leverandørene i verden. 

Produkter og tjenester av Floryday
Hos Floryday finner du moteartikler for kvinner i en rekke ulike produktkategorier som klær, kjoler, skjorter, t-skjorter, sko mm. I tillegg til å sortere produktene etter kategori kan du også gå til en egen salgsside der du finner alle produktene som er nedsatt i pris. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettsiden. Du kan også motta en slik kode dersom du melder deg på nyhetsbrevet deres. Når du handler fra Floryday har du automatisk 14 dager bytterett som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varen så lenge produktet fremstår som nytt (NB! Gjelder ikke undertøy, badetøy og andre hygieneartikler). Leveringstiden til Norge ligger på 12-17 virkedager da varene blir sendt fra et varelager i et annet land. Fraktprisen blir regnet ut basert på hvilke produkter du handler, antall, vekt og leveringsmetode men standard prisen for 1-2 klesartikler ligger på 50kr. Floryday tilbyr alle de vanlige betalingsalternativene i tillegg til PayPal og Klarna, der sistnevnte gir deg mulighet til å betale ordren din via faktura eller delbetaling, du kan også utsette betalingen din når du velger Klarna. For å handle hos dette selskapet kan du enten benytte deg av nettsiden deres eller laste ned en App med alle de samme funksjonene som er tilpasset både Android og IOS.

Komplimenter, klager og tips om Floryday
Har du benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til dette selskapet? Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett, og setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring og opplevelse med Floryday. Fortell litt om din handel som leveringstiden, produktet, servicen eller annet du hadde satt pris på å vite før du benyttet deg av dette selskapet.