Sykkelkomponenter Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sykkelkomponenter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jaren Rogahn
Jeg har nylig kjøpt sykkeldeler fra Sykkelkomponenter, og jeg er så fornøyd med mitt kjøp! Ikke bare var prisene svært rimelige, men leveringen var også utrolig rask. Jeg ble imponert over hvor sto...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos Sykkelkomponenter

  Jeg har nylig kjøpt sykkeldeler fra Sykkelkomponenter, og jeg er så fornøyd med mitt kjøp! Ikke bare var prisene svært rimelige, men leveringen var også utrolig rask. Jeg ble imponert over hvor stort utvalg av sykkeldeler de hadde på deres nettside - det var lett å finne akkurat hva jeg trengte for min sykkel. Det som virkelig gjorde en forskjell for meg, var de gode rådene jeg fikk om hvilke deler som ville passe best til min spesifikke sykkel. Kundestøtten hos Sykkelkomponenter tok seg tid til å besvare mine spørsmål og ga meg nyttige tips om hvordan jeg kunne oppgradere sykkelen min enda mer. I tillegg til et stort utvalg av sykkeldeler har nettbutikken også et bredt spekter av hjelmer og piggdekk i ulike størrelser og prisklasser. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Sykkelkomponenter.no for alle som ønsker kvalitetsprodukter til en god pris med en eksepsjonell kundeserviceopplevelse. Tusen takk!


Andre så også på