Sportsmaster Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sportsmaster

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cummerata
Jeg har nylig skaffet meg treningsutstyr fra Sportsmaster, og jeg er svært fornøyd med produktene deres. De har et stort utvalg av treningsapparater og -utstyr til både privat bruk, treningssentre ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sportsmesters Treningsutstyrsanmeldelse

  Jeg har nylig skaffet meg treningsutstyr fra Sportsmaster, og jeg er svært fornøyd med produktene deres. De har et stort utvalg av treningsapparater og -utstyr til både privat bruk, treningssentre og bedrifter. Jeg fant det jeg trengte for min hjemmegym på deres nettside. Tjenesten var også enestående da de besvarte alle mine spørsmål raskt og profesjonelt. Det tok ikke lang tid å få bestillingen min levert heller, noe som gjorde meg veldig glad. Produktene selv var av høy kvalitet og effektive i treningen min. Jeg føler at Sportsmasters produkter er designet for å gi deg den beste gymopplevelsen mulig uten at du må sette foten din ut døren. Alt-i-alt vil jeg definitivt anbefale Sportsmaster til hvem som helst på jakt etter kvalitetsutstyr til sin egen gymsal eller virksomhet. Deres nettsted gir god informasjon om hver product- kjennemerke som hjelper deg å finne hva du leter etter!


Andre så også på