Packraft Norge Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Packraft Norge

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
Ondricka
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Packraft Norge. Som nybegynner i packrafting var jeg usikker på hva slags utstyr jeg trengte og hvordan jeg skulle komme i gang. Heldigvis fant jeg alt jeg tr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk kunnskap og service fra Pakcrafft Norge

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Packraft Norge. Som nybegynner i packrafting var jeg usikker på hva slags utstyr jeg trengte og hvordan jeg skulle komme i gang. Heldigvis fant jeg alt jeg trengte hos Packraft Norge, som spesialiserer seg på nettopp dette. De ansatte var svært kunnskapsrike og hjalp meg å finne riktig packraft for mine behov samt anbefale tilbehør som hjelpe meg å få mest mulig ut av turene mine. Jeg satte også pris på at de hadde et stort utvalg av produkter, slik at jeg kunne handle alt samlet sted. Da pakken min ble levert, var alle produktene nøye pakket inn og beskyttet mot skade under transporten. Det viste tydelig at Packraft Norge tar kundenes tilfredshet alvorlig. Samlet sett er jeg svært fornøyd med min erfaring ved Packraft Norge. De hadde høy produktkunnskap, et omfattende vareutvalg og god service gjennom hele kjøpsprosessen.


Andre så også på