inCover.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

inCover.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gerlach
Jeg har nylig kjøpt et mobildeksel på inCover.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Utvalget av tilbehør var imponerende og prisene var virkelig rimelige sammenlignet med andre nettsteder je...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  "InCover - Fornøyelse fra start til slutt."

  Jeg har nylig kjøpt et mobildeksel på inCover.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Utvalget av tilbehør var imponerende og prisene var virkelig rimelige sammenlignet med andre nettsteder jeg har besøkt. Jeg kunne finne deksler for både iPhone, Samsung, Huawei og OnePlus. Det som står ut for meg var hvor enkelt nettsiden var å navigere seg rundt på. Jeg hadde ingen problemer med å finne akkurat det jeg lette etter, og bestillingen min ble behandlet raskt og effektivt. Innen få dager fikk jeg mitt nye mobildeksel levert hjem til meg i god stand. Jeg vil absolutt anbefale inCover.no til alle som trenger nytt mobiltilbehør eller ønsker å holde sin smarttelefon trygg mot skader.


Andre så også på